xlpe kablo tamiri

Merhaba arkadaşlar yoğunluktan yazamadım.Kabloların üzerine iki üç kat kauçuk bandın üzerine raychem marka ısı büzüşmeli fermuarlı kablo tamir kılıfı ile tamir ettim.Şimdilik bir sorun yok ileride çıkarsa bilemem?Ama gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
ohoooo
beni bile gömer o kablo
okadar ömürlük olmuş :)
 
Merhaba aynısın geçen ay benimde başıma geldi,kablonun dış kısmında 3 yerden hasar vardı,eriyen bant ile açıklığı iyice sardık,açıklığı kapatacak şekilde kalın pvc boudan parça kestirdim,kesilen boruyu açıklık olan yere geçirdik,daha sonra ufak bir delik açtık,delikten ısınmış protolini borunun içine döktük,kuruduktan sonra eskisinden daha sağlam oldu,bir aydan beri herhangi bir sıkıntı çıkarmadı.
 
Linkte görmüş olduğunuz bant ile güzelce sarın hiç birşey olmaz...
Not:Bandı sündürerek boyunu yaklaşık 1,5 - 2 katı uzatarak kullanınız..

ERİYEN BANT (ithal) Dijitaldepo

Bende aldım eriyen bant bu firmadan şimdi internet sistemlerini ve islimlerini değiltirdiler Ucuz Konnektör Çeşitleri ve Network Malzeme telefon santrali Satışı olarak hizmet veriyorlar anladığım kadarı ile

teşekkürler
 
xlpe dış izolasyon kılıfı arızasında kablo dış kılıfının zedeli kısmını tamamen çıkararak alkolle temizledik,daha sonra raychem kablo tamir yaması ( termoplastik fermuarlı dış kılıf izolasyonu ) kullanarak izole ettik. şebekemizde bu tür hasarlı kabolarda yaptığımız uygulamada şimdiye kadar sorun çıkmadı. iyi çalışmalar.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,215
Mesajlar
915,870
Kullanıcılar
449,996
Son üye
Serhan10

Yeni konular

Geri
Üst