WinCC Scada'yı Windows 7 de Nasıl Çalıştırabilirim? Çalıştıran Var Mı?

Katılım
10 Tem 2009
Mesajlar
66
Puanları
1
Arkadaşlar winCC programını windows 7 de nasıl çalıştırabilirim. Çalıştırabilen varmı. Link gönderebilecek olan varmı. simdiden yardımlarınız için teşekkürler.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Merhaba bende siemens programları win 7 de çalıştıramadım.XP mode var win7 içinde açılan XP gibi.Ama bir türlü verim alamadım.Win XP ye dönüş yaptım 64 bit win 7 gayet güzel çalışıyordu mecburen xp ye geri döndük.

Yama filan çıkar belki

Saygılar
 
İnşallah kısa sürede çıkar yada bunun nasıl yapıldığını en kısa zamanda öğreniriz çok lazım çünkü =/
 
Hiç bilen yok mu bunu???
 
Win7 altında virtual PC modu var. Bunu microsoftun sitesinden indirebilirsiniz. Bu modda çalışınca PC sanki tamamen bir XP işletim sistemine sahip gibi davranıyor. Programınızı ona yükleyip çalıştırabilirsiniz.
 
arkadaslar mrb wicc frexible 2005 de Scada olusturmak için ve bunu s7 ler ile baglantı kurmak ıcın elinde link yada dokuman olan varsa lutfen...
 
ben WinCC 7 yi windows 7 de sorunsuz olarak kullanabiliyorum:)
 
ama Step7 5.04 window 7 de çalışmadı onuda sanal xp de kullanıyorum.win7 de çalıştıran varsa bizede anlatsın nasıl yaptığını
 
scadayı bende kuramadım win7 ye kurabilen arkadaşlar varsa yardım ederlerse seviniriz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,887
Kullanıcılar
450,002
Son üye
enginyayl

Yeni konular

Geri
Üst