wincc-plc cpu 214 haberleşme problemi

Lütfen yanlış anlamayın tekrar soruyorum çünkü bu ayar genelde karıştırılıyor. Denetim masası Set PC/PG interface de "S7ONLINE (Step 7) için PC/PPI cable" seçtiniz değil mi? Çünkü aynı ekranda MPI ( Wincc) diye bir seçenek var genelde o seçiliyor. Wincc yazıyor diye.
Yarın fırsat bulabilirsem size söylediğim ayarlarla işyerimde deneyeceğim. Sonucu bildiririm.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Siemensin, tüm yazılımları için vardır, kısaca service pack, programlarda görülen eksik ve hataların siemensce düzeltme yamaları, windowsta olduğu gibi windows xp sp3....(microsoftun xp için yaptığı toplu güncelleştirme paketi 3, servis pack 3) onun gibi,...yayınlanan her horfix paketi için, hangi hataların düzeltiğine yönelik notlar vardır (ingilizce), kurmanızda fayda var bence...en son yayınlanan horfixi kurmak yeterli olmalı....
 
Arkadaşlar bu akşam problemi buldum.Aynı ayarlar ve projeyle CPU 214 yerine CPU 222 taktım ve haberleşme çalışmaya başladı.CPU 214 sağlam ve normalde scadasız otomasyonda çalışıyor,başka Scada'da çalışıyor fakat wincc flexible 2008 de imkanı yok çalışmıyor.Konuyla ilgili çalışan arkadaşlara duyurulur,ben çektim siz çekmeyin.....;););)
Sayın vain ve ernesto,sizlerede alakanız ve uğraşılarınız için çok teşekkür ederim.SAYGILAR
 
Sorunu çözdüğünüze sevindim. Kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,759
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst