wıncc flexible 2005 yardım ?

general

Üye
Katılım
26 Şub 2007
Mesajlar
80
Puanları
1
Yaş
38
arkadaslar hepinize selamlar .wıccc flexible ile ilgili bir problemimiz var . öncelikle flexible ilk defa kullanıyorum..
TP 170 MİCRO PANELİMİZ elimizde .ama program atamıyoruz simülasyonda gayet güzel çalısıtırıyoruz ..
s7 200 plc bağlamak isityoruz ..ama programı panel atarken yine pc/ppı kabloyu kullanıyoruz .. ve sürekli hata veriyor .. acaba yanlış bir şeymi yapıyoruz ..ama hata ise kablo ile ilgili hata veriyor ..bilgisi olan aibilerimizin yardımın bekliyorum...nasıl atmalıyız programı op.paneline..?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
PPI kablo kullanmak problemli en kolay yöntem serial kblo ile transfer etmek, transfer settings'ten serial arayüz demen yeterli.Bir diger ince noktada s7200 e bağlantı yapıyorsan plc'nin bağlantı portunun boud rate'ini 11500 alman gerekli yoksa çalışmaz.
Kolay gelsin..
 
dostum teşekkürler .. sağolasın..
 
Arkadaşlar wincc flexible için türkçe kullanım kılavuzu olan varsa paylaşıma açabilir mi?
 
WinCC Flexible'ın türkçe dökümanı bildiğim kadarıyla yok. Belki bir arkadaş çıkar fedakarlık yapıp döküman hazırlar :)
 
Arkdaslar flexİble2005 mİcro de simulasyon varmi varsa ne yapmam
 
Resim atmak isterdim sana ama bilmiyom istersen sole yap ilk olarak ppi cable secili olacak arkdasin dedigi gibi bide bazen ingilizce oldugu icin transfer yaparken output sayfasinda sana en son compiller device mapping gibi yazi yazarsa belki bundan dolayi da yapamazsin yukleme bide versiyondan dolayi da olabilir soft veri programini yukseltion program icinde bende senin gibi yukleme hatasi aliyodum bunlardan kaynaklaniyodu bilgin olsun
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,216
Mesajlar
915,874
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst