Vinç Uzaktan Kumandaları

noralift

Üye
Katılım
2 Ağu 2017
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
38
Vinç uzaktan kumandası genellikle elektrikli köprü vinçlerinde kullanılmakta ve mıknatıslı ek güvenlik düğmesi bulunmaktadır. Radyo frekansıyla çalışarak uzaktan kumandalar aynı zamanda birden fazla kullanılabilir ve frekanslar bir birine karışmadan fonksiyonelliklerini kaybetmeden işlem görebilmektedirler. Çevreden gelen farklı sinyallere karşı koruma altındadırlar. Vinç uzaktan kumandası korucu kılıf ve kullanım dışında veya dinlenme esnasında güvenlik açısında emniyet anahtarı mevcuttur.

Tek veya çift kademe butonlu olan bu sistemler ile kablolu butonlar ile tam uyumlu bir şekilde çalışmaktadırlar. İlave seçim butonu veya push butonlar ile beraber vinçteki diğer özel fonksiyonları da uzaktan kontrol etmek mümkündür.

Küçük boyutları ile temel fonksiyonlara sahip kaldırma makinelerinin kontrolü için tasarlanmış ve dizayn edilen bu kumandalar ile sağlam bir şekilde hakimiyet kullanıcının elinde olması sağlanmıştır. Acil stop ve start butonunun yanında farklı fonksiyonlara sahip diğer butonlar ile beraber vincin kontrolünün sağlanması hedeflenmiştir. Esnek bir konfigürasyon imkanı sunarak endüstriyel vinçler ve diğer kategorilerde kullanılan vinçler ile uyumlu bir şekilde çalışan ve kullanıcıyı düşünülerek tamamen kolaylık sağlaması amacında üretilmiştir.

Nora Lift Vinç Sistemleri ve Kaldırma Ekipmanları, vinç uzaktan kumandası konusunda ürünü satın almak isteyen müşterilerine bu konuda üst düzeyde bir hizmet sunarak en iyi bir şekilde ihtiyaçlar doğrultusunda seçilecek en kaliteli ve en güvenilir ürünü tavsiye etmektedir

*** Lift Vinç Sistemleri ve Kaldırma Ekipmanları, kullanıcıları düşünülerek tasarımlanmış ve tamamen kullanıcı dostu olan vinç uzaktan kumandası ile beraber tamamen rahat bir çalışma ortamında kolay bir kullanıma sahip ve tehlikelere karşı alınmış olan tedbir butonları ile ürünü en iyi şekilde sunmaktadır.


***
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
YAnlış yere yazmışsınız, firmanızı tanıtın bölümü daha uygun yer.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,583
Kullanıcılar
449,925
Son üye
Taylor Quinntin

Yeni konular

Geri
Üst