vatana hizmet için vakit geldi elvada dostlarım

Sayın teknoseko kardeş bu aziz vatan sizlere emanet , hayırlı teskereler , güle güle gidin güle güle dönün inşaallah bu kutsal görevde Allah (c.c) yardımcınız olsun....
 
ALLAHIM şimdiden sana ve diğer kardeşlerimize sağlıklı tezkereler nasib eylesin. Yaşamın boyunca yapacağın en ŞEREFLİ görevde sana başarılar dilerim :)
 
arkadaşlar merhaba bayağı özledim foruma girmeyeli sağolsun devlet büyüklerimiz alayımız için bi internet kafe bile düşünmüşler ve yapmışlar sizleri tekrar tekrar selamlıyor en içten başarı dileklerimi arz ediyorum
sağlıcakla kalın.
saygılar
 
tekno seko kardeşim benim memleketimdir tokat insanları iyidir içtendir ve emin ol o insanlar içerisinde rahat ve huzurlu bir askerlik seni bekliyor... burda rahat ve huzur derken askerlik yan gelip yatma yeri demiyorum ama orada gerçekten askerliğinden güzel anılarla dönebilirsin diyorum ;)
kardeşim allah yardımcın olsun ve hayırlı tezkereler
 
hayırlı teskereler kardeşim.Sağ salim vatan borcunu ödeyip tekrar aramızda olman dileği ile. :)
 
vatanı gorevınde sana basarılar dılerım asker bu vatanın sıgortasıdır
 
arkadaşlar Allah hepinize hayırlı teskere almanızı nasip etsin bende çok uzun zamandır giremiyorum siteye ama az kaldı çok şey değişmis sitede girmeyeli
 
Vatani görevinizde başarılar ve hayırlı teskereler dilerim.
 
Sayın arkadaşlarım !
Yeni mezun makina mühendisi oğlum (mühendis 28 nickli üyemiz) bugün saat 22.30' da İstanbuldan otobüsle Isparta - Eğirdir'e yedeksubay adayı olarak gönderdik. 5 yıl Kayseride okuduğu halde ayrılığa alıştık sanıyordum, demek hala alışamamışım.

Silah altında bulunan ve yeni silah altına alınacak tüm askerlerimize hayırlı görevler diliyorum. Tüm mehmetçiklerimize hayırlı tezkereler diliyorum.

Hoşçakalın, Allaha emanet olun.
 
Bende daha yeni geldim askerden.


Ve açıkcasını söylemek gerekirse şimdi o günleri özlüyorum. Çok değişik ve bir daha asla bulamayacağın bir ortam. İçindeyken sana öyle gelmeyecek ama bunu döndüğünde anlayacaksın. Bu yüzden hiç canını sıkma gelip geçecek.

Askerlik güzeldir. Benimki güzeldi.

Hayırlı teskereler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,690
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst