Uzaktan değerleri okuma

Katılım
18 Eki 2008
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
39
Üstadlar merhaba bir bina içerisinde 3 adet kompanzasyon sistemi var ve ben bu 3 röleyi deltanın IFD 9507 ethernet-485 çevirici ile statik ipden okumak istiyorum.Soracağım soru tek çeviriciyle bu işi yapabilirmiyim yoksa her bir röle için ayrı ayrı çevricimi kullanmam gerekiyor.Fikirlerinzi bekliyorum
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
mümkündür.her röleye farklı numara vereceksiniz tek şartı o.485 çıkışından paralel alarak bağlıyacaksınız.485 çıkışında kullanacağınız kablo mutlak suretle örgülü olması gerekmekte ve mesafe uzun ise tek taraftan topraklanması gerekmektedir.ve minimum enerji hattından 20 cm uzaktan çekilmesi lazım.ethernet modemide panoya yakın bir yere koymanız lazım.sebebi 485 tarafının daha fazla manyetik alandan etkilenmesidir.Bu şartlara uyarsanız bağlanırsınız.
Biz tibbo eds-10t kullanıyoruz bu konuda tek yabancı olduğum kullandığınız marka,
 
Radyo (veri) modemi GPRS modemlerden daha farklı.

Denemenizde sizde göreceksinizki, parametreler her an için canlı bir şekilde okunulabilinir. Yani şu demek oluyorki özel bir ekipman veya teknisyene ihtiyacınız olmayacak. Problem hemen göstergede anında gösterilmektedir. GPRS'den farkı şimdiye kadar daha ucuz olmasıdır.


P-EASY
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,844
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst