Ustalık bu mudur?

Her yerde var bunlardan :) Adam "yaptım mı yaptım güle güle kullanın. Bozulursa çağırırsınız bida yolarız" kafasında olabiliyor :)
 
tüü allah belanızı versin mi diyeyim ne diyeyim ben bunlara ya rezalete bak, hepsi eğitimsizlik + sorumsuzluktan, öküzü koysan o bile utanır böyle iş çıkarmaya. lanet olsun..
 
sapla samanı ayırmak için bunlar şart bence
 
arkadaşlar gerçekten bu durum çok kötü görünüyor ve öyle de. Yalnız bir iki noktaya dikkat çekmek istedim.
bu şekilde teslim edilmiş bir sistem olamaz.mutlaka sonradan hasar görmüş, ekleme , çıkarma yapılmış ki bu hale gelmiş.
Bu sistemin elektrikçisini Allah korusun hayatı tehlikede çünkü.Fakat elektrikçiyi bu durum da çalışmaya zorlayan o kadar çok patron var ki ne desek az :(
 
Hocam biri sanırım AG yada OG panosu resmi,diğeri ise sistem odasından bir resim.Tabiki birinci resim hiç hoş değil ama,sapla samanı da karıştırmamak gerek.
 
Arkadaşlar birazda işverene bakın bence adam ödenek ayırmassa o panolar hayatta aadm olmaz. Ben cok gördüm öle elektirk sistemine para yatırmaktan akcınan patron. Kimbilir kaç yıllık pano Yenilemek desen nerden baksan 2000 tl tutar yeni TMŞ ler SIFIR PANO KABLOLARIN YENİLENMESİ DE CABASI .
 
O fabrikanın yada işletmenin yetkilileri ayaktamı uyuyor? Hadi diyelim çalışanı düşünmedin ! kendi tesisatını ve üretimin devamınıda mı düşünmedin? Hadi üst düzey yetkililerin haberi yok bölüm şeflerininde mi haberi yok .Herşey bir yana insan hayatı bu kadar ucuzmu?Hiçbir mazeret burada olabilecek bir yaralanma veya can kaybını telafi etmez.Sözün bittiği yerdeyiz Hasan bey.......
 
daha ne ustalar var işine gücüne önem vermeyen.. İşte titizliği zaman kaybı olarak görenler var .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,319
Mesajlar
916,669
Kullanıcılar
450,156
Son üye
oguz24

Yeni konular

Geri
Üst