Tv uydu bağlantı sorunu

digitürkte hup kutusu var çoğaltılabilir, açıkcası digitürk d-smarttan olabildince uzak durup müşterilerimi dahi vaz geçirdim dgitürk sisteminden pek anlamam ama bildiğim kadarıyla mdu 2 mdu 4 vs hup ile çoğaltılabilir
Teşekkür ederim,
Hup kutusu nedir bilmiyorum,biraz açar mısınız acaba?










Digiturk tek seyredilecekse universal lnbyle de seyredilebilir ben oyle izliyorum mdu lnbler merkezi sistemler icindir saygilar

arm 10 cihazindan tapatalk vip ile gönderdi

Tek seyredilsede universal olmuyor sanırım receiver iq lu bir şeydi kayıt özelliği olanlardan,kendi otomatik mdu2 yi seçiyor seçmr şansı tanımıyor.Receiverın arkasında bir aparat vardı 3 lüydü galiba splitter gibi.
 
in out out out 3 çıkışlı veya 5 çıkışlı gibi swich uhf çoklayıcıyada benzer
 
in out out out 3 çıkışlı veya 5 çıkışlı gibi swich uhf çoklayıcıyada benzer

Receiverın arkasında bir aparay vardı o mu acaba? ama o sadece o cihaza bağlanıyor diğer receivera herhangi bit bağlantı mümkün değil ben splitter gördüm şu kablolu tv için kulanılanlardan.

Teşekkür ederim.Mobilden imla hataları için affola.
 
galiba aynı kutudan bahsediyoruz kabloluda da kullanılıyor
 
yalnız şu var, db olayı (desibel), ruslar 5 db den aşağı lnb kullanmazlar genelde adamlar bizim kullandığımız çanak saclarına teneke diyor. ayrıca önemli bir not düşelim, uydu alıcısının üretildiği firmaya ait lnb alınız. mesela next'in cihaz yaptırdığı firma birçok uydu markasına cihaz yapıyor santral lnb diesc plazma tv gibi. dikkat çektiğim şey lnb il cihaz arasında uyşmazlık gibi durumlar benim başıma çok geldi bende bıraktım bu işi tamamen.

Evet, haklısınız cihazlar lnb seçebiliyor.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Geri
Üst