troid ve asenkron motor

Katılım
2 Ağu 2009
Mesajlar
634
Puanları
16
Yaş
46
bılgım ve tecrubem otomatık kumanda dogrultusunda ..ama musterılerımızden cok farklı bır talep geldı ve sonucunda verım alamadık ...asenkron motorların cıkısına toroid role ile koruma istedıler konu hakkında yuzeysel bılgım olmasına ragmen bu iş bana tuhaf geldı ve netıcesınde sonuç alamadık .sıze sorum su olacak asenkron motorun toroid ile korunmasından olumlu sonuç alan veya bu uygulamayı yapana sahıd olan oldumu ?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Büyük güçlü motorlarda sonuç alamazsınız. Asenkron motorlar için,stator izolasyon koruması yapabilirsiniz.Merlin Gelin fiyat listelerinde seçim yapabilirsiniz.Küçük güçlü motorlarda, kaçak akımlı monoblok şalter kullanabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Kendim bu konuda uygulama yaptım . Ama bırakın 30 mA i , 300 mA i ancak 1 A de tutturabildim kaçak akım rölesini . Tahminim sarıma gitmiş bir motorda meydana gelebilecek spir farkları yüzünden bu olay gerçekleşti . Başka sebepleri de olabilir tabi . Sami beyin söylediği iş için ise SCHNEİDER in VİGİLOHM izolasyon kontrol röleleri var . Ben böyle bir uygulamayı başlatmıştım işyerindeki motorlar için . Sonradan ayrıldığımda alayını off konumuna almışlar illalah deyip :)
 
bahsi geçen yerlerdeki kurulu güç ne kadar ki
 
bizim tüm panolarımızda mevcut ve faal çalışıyor
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst