tia v11 step7 ve wincc prof. migration sorunu

Katılım
16 Kas 2011
Mesajlar
47
Puanları
1
Merhabalar
Daha önce bu konuyu plc genelde açmıştım yanlış yerde oldu herhalde herhangi bir fikir paylaşımı olmadı. Burası doğru yer sanırım.
Sorunum step7 v5.4 sp5 projeleri tıa v11 prof.a migrate edemiyorum.
Migration başlıyor kalan süre ?? yazıyor ve bıraksam 2 gün oylece kalıyor.
Aynı sorun wincc flex. 2008 sp2 içinde geçerli.
Yardımlarınızı bekliyorum.
İyi çalışmalar.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Arkadaşım bende deneme yaptım tia herhangi bir hata yanıtı veya işin tamamlandığına dair bir işaret vermiyor saatlerce askıda kalıyor ama sonuç yok.
 
Sn macix
Bende hala çare bulamadım şu anda sp1 ve uptade 2 leri kurup deneyeceğim. Ne alaka derseniz ilk versiyon ve bug lar henüz giderilmemiş galiba daha önceki versiyonlardan olan alışkanlık devam ediyor sanırım hala sp ler hotfixler bekler dururuz artık.
sp1 update 2 kurduktan sonra sonuçları paylaşacağım yine.
iyi çalışmalar.
 
Merhabalar arkadaşlar sonuç yine olumsuz tia v11 step 7 prof.a sp1 update 2 hf1 eklentileride yemedi herhangi bi log dosyasıda olusturmuyor sorunu bulabilsek. sp2 varmı ona bakacam şimdi.

Birde Winccyi sp1 kuruldu fakat update 2 sini bulamadım wincc için. siemens supporttan diğerlerini indirdiğim yerden step7 ve wincc v11 versiyonları için sp1 update 2 diyor fakat kurduktan sonra bakınca portaldan yuklü yazılımlara wincc sp1 görünüyor hala.
 
Merhaba arkadaşlar hatalar olsada step7 projelerini migrate ettim. bilgisayarınız ile step7 projenizin dil ayarları aynı olmalı zaten projeyi açabilmek içite2. Bilgisayarınızın regional lang. setn gerekli. Bilgisayarınızın ingilizce olmalı dolasıylada step7 projenizin dil ayarıda ingilizce olmalı yada dil farketmez şeklinde ayarlanmalı. Benim tia v11 sp1 updatings kısmandaki birkaç yerde bulunan dil ayarlarının hepsini yapmayı unutmayın. Ben şimdi USA deyim öyle zannediyo bilgisayar:) Böyle bir ayrıntı nasıl kaçmış derseniz bilmiyorum. Flex içinde aynısı geçerli.
İyi çalışmalar.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,718
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst