TIA Portal Wincc Sorunu

Katılım
19 Eki 2009
Mesajlar
96
Puanları
1
Yaş
38
Konum
İZMİR
Merhaba arkadaşlar bende tıa portal v11 sp2 updt5 var kendinde wicc basic kurulu ben bunun ile sadece oparatör panel programlayabiliyorum bu sürümü wincc professionel yapmak istiyorum wincc nin hangi sürümünü yüklemem gerekiyor tam olarak onu bilemedim bilen arkadaşlar yol gösterirse şimdiden teşekkür ederim
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Wincc basic v11 ile sadece Basic paneller progrmlanıyor. WinCC Comfort v11 ile comfort paneller ve basic paneller programlanabiliyor. WinCC Advenced v11 ile Basic, comford ve IPC paneller programlanabiliyor. WinCC Profesional v11 ile tüm paneller artı Scada programları da yazılabiliyor. Profesional serisi de kendi içinde tag sayılarına göre ayrılıyor. 512 tag, 4096 tag ve power tag var. Fiyatları da farklı farklı. Eğer komple paket almak istemiyorsan Upgrade seçenekleri de mevcut, fiyatları daha uygun.
 
Bilgisayarında herhangi bir program yada donanımda uyumsuzluk olabilir, yüklediğin programın gerekliliklerini iyi incele derim. Eğer yine sorunun çözülmüyor ise programı satın aldığın firma ile görüş, bir çözüm yolu sunmaları gerekiyor.
 
Tiaportal V11 i pro yapmak istiyorsan, V11 in SP1 kurulu iken V11 PRO versiyonunu kurmaya izin veriyor.(SP2 yi ayrı bir dosya olarak kuruyordum)
Bende v11 sp2 vardı kuramamıştım, yukarıda dediğim gibi yaptım.
Ama şuanda V12 pro kullanıyorum.
 
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar ve sayın m_tuter ayrı dosya olarak tam olarak nasıl yapmalıyım ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,854
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst