Udemy den plc ve otomasyon ile ilgili hangi kursu almalıyım

Katılım
17 Ağu 2020
Mesajlar
12
Puanları
1
Yaş
32
Udemy nin vermiş olduğu reklamlar dikkatimi çekti ve biraz inceledim. Yorumları ve içeriklerini inceledim ama her kurs bir iş bilen tarafından hazırlandığı için hepsi aynı değil. Bende plc otomasyon sistemlerin de kendimi geliştirmek istiyorum. Plc bilgim başlangıç seviyesinde. olduğunu düşünüyorum algoritma oluşturup program yazabiliyorum. Ama elimde bir plc eğitim seti yok hatta plc bile yok sanaldan simülasyon ile takip ediyorum.

Tia portal v14 elimde var ve 1-2 kaynak kitap mevcut. Kitapları okurken dikkatim dağılıyor e görsel hafızam daha iyi olduğunu düşünüyorum. Udemy den içerikleri güzel olduğunu sandığım 2-3 kurs almayı düşünüyorum sizce hangisi yada hangilerini almalıyım.
Seçmiş olduğum kurs linkleri aşağıda ve kurs içeriklerinde neler yer aldığı sayfanın alt kısımlarında belirtilmiş. İlk 4 link 5. link e eşit gibime geldi 5. linkte hdmı paneller Scada paneller de anlatılıyor.
Daha önce yüz yüze otomasyon sistemleri kursu aldım kumanda kontrol devreleri, pinomatik, hidrolik ,elektro pinomatik ve hidrolik sistemleri, motorlara yön verme ve çalıştırma, plc program yazma konularını öğrendim. biraz zaman geçti üstünden bilgileri hem tazelemek ve hem de daha geliştirmek için hangisi bana faydalı olur.

şuan kurs fiyatları 37 tl sınırsız ulaşım ve indirebileceğim kaynaklar ve kurs verem kişiye soru sorma haklarına sahip olacağım.


1. https://www.udemy.com/course/tia-portal-ile-siemens-s7-1200-plc-programlama/

2.https://www.udemy.com/course/tia-portal-ile-siemens-s7-1200-plc-programlama-2/

3.https://www.udemy.com/course/tia-portal-ile-siemens-s7-1200-plc-programlama-3/

4.https://www.udemy.com/course/tia-portal-ile-siemens-hmi-operator-panel-programlama-1/#instructor-1

5.https://www.udemy.com/course/siemens-s7-1200-plc-panel-ve-wincc-scada-dersleri/#instructor-1
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,221
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst