Tia portal V13 sp1 wincc Professional proje kaydetme hatası

canuli

Üye
Katılım
15 Mar 2007
Mesajlar
79
Puanları
1
Yaş
39
Konum
Rize
Merhaba arkadaşlar, üstatlar. Geçende konu açmıştım Tia portal wincc Professional PLC ile bağlantı kurmuyor diye. Sp 1 yükledim fakat bu sefer başka sorunlar oluştu. Wincc advanced ile yazdığım projeleri açıyorum ve PLC ile bağlantı kuruyorum fakat Professional ile yazdığım projeleri wincc runtime ile açamıyorum, daha doğrusu runtime projenin exe dosyasını görmüyor. Belgelerimden projenin kayıtlı olduğu yere girdiğimde ise exe dosyasını görüyorum fakat dosya sanki tam oluşturulamamış gibi gözüküyor. Daha önce başına bu gibi bir durum gelmiş olan arkadaşlar varsa, yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
merhaba @canuli hocam,
TIA da runtime lisansı var değil mi? onunla ilglili bir sorun olmadığından ve tüm bileşenlerinin hepsinin SP1 uyumluluğunda olduğundan eminsin değil mi?
 
Sp1 yüklemeden önce proje kademede bi sorun yoktu, projeyi açabiliyordum fakat haberleşme ayarlarında sıkıntı yaşamıştım. Sp 1 yükleyince böyle bi sorun oluştu, güncellemeleri zaten software updater den indirdim. Ama olmadı bitürlü.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,687
Kullanıcılar
449,955
Son üye
seggzsy

Yeni konular

Geri
Üst