Telemecanique -Vacon

samet_748

Üye
Katılım
22 Kas 2006
Mesajlar
114
Puanları
1
Yaş
35
Telemecanique ve Vacon sürücü hakkında sorunlarınız varsa yazabilirsiniz
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Motor 108kw SÜrÜcÜ 132kw AĞir Şartlarda Motor Nomİnal Akimi 177a Motor KontaktÖrlÜ Sİstemde BaĞli OlduĞu Makİnada YÜk Altinda Kalkinabİlİyor Fakat SÜrÜcÜ BaĞli OlduĞunda SÜrÜcÜ 305 A Akim Çekİyor Motor DÖnÜp DÖnmemekte Kararsiz Kaliyor Vacon SÜrÜcÜ Bu Sorunu Nasil AŞabİlİrİz.
 
Sayın CELİK_CPU
Büyük bir ihtimal motorun aşırı yüklü olduğu için sürücü ile kalkınma momentini aşamıyorsun. Motor etiket değerlerini sürücüye 177 Amper olarak tanıttığın içinde doğal olarak 305 amperi görünce hata veriyor. Eğer motor kontrol parametreleri ile sorun çözülemiyorsa risk alıp motor akımını sürücüye daha yüksek bir değer vererek kaldırabileceğini düşünüyorum. Ancak akım ile ilgili korumalar yazdığın akım değerine göre hesaplanacaktır.
 
aynı sorun bizdede oldu sorun ise sürücü paremetrelerinden kaynaklanıyor bana sürücünün verdigi hatayı yazarsan sana yardımcı olabılırım [email protected]
 
sürücü hata vermiyor ara ara motoru döndürmeye çalışıyor motor yüklü olduğu için dönemiyor arabadan örnek verecek olursak fren basılı iken gaza basıp çekmek gibi bir hareket yapıyor.
 
Merhaba Benim sorunum altivar 11 ile vektör kontrolü nasıl yapabiliriz cihazı 80 Hz de çalıştırıyoruz tşk.
 
Arkadas kullanma kilavuzu varmu elİnde
 
selam dostum. piyasadan aldığım vacon sürücüleri kendi sistemimde parametrelerini girmiş olsamda çalıştıramıyırum. zannedersem sistemi kuran bir firmanın yapmış olduğu bir engel var . o firmadanda almak işime gelmiyor çünkü 17.000 euro bir sürücü ama piyasada 3.000 euroya alabiliyorum nasıl çözerim bu sıkıntımı iyi çalışmalar..
 
Slm arkadasım engel derken neyı kastedıyorsun ogrenebılırmıyım_??
 

Forum istatistikleri

Konular
128,260
Mesajlar
916,276
Kullanıcılar
450,082
Son üye
feritkvl14

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst