Teknik Eğitim Vakfı

durceylan

Paylaşımcı üye
Katılım
22 Mar 2007
Mesajlar
879
Puanları
131
Yaş
50
Tüm teknik öğretmen arkadaşlarımızı,

Odalaşma sürecinde,

Teknik Eğitim Vakfı çatısı altında toplanmaya davet ediyorum.

Teknik öğretmenler, yasalar çerçevesinde bulunan imza yetkisini aktif bir şekilde kullanmak istiyorsa bir oda kurmak zorundadır.

Unutmayınız imza yetkisi sadece mühendislere verilmemiştir. Yasalar çerçevesinde teknik öğretmenlerin de imza yetkisi vardır.
 
Teknik öğretmenler yasalarda var olan imza yetkisini aktif olarak neden kullanamıyor?
 
Teknik öğretmenler, oda onayının talep edilmediği tesislerde imza yetkisini kullanmaktadırlar. Örneğin, topraklama, katodik koruma, paratoner tesisi raporları vb.

Ancak oda onayı talep edilen "elektrik tesisat projesi gibi" yerler için de oda gerekiyor. Elektrik Mühendisleri Odası gibi.

Teknik öğretmenlerin oda kuruluşu yok malesef.

Özel sektörde yaklaşık olarak 70.000 civarında teknik öğretmenin varlığı bilinmektedir. Oda kuruluşu için düğmeye basılmıştır.

Tüm teknik öğretmenler camiası için hayırlı uğurlu olsun.
 
hocam hangi kullanılamayan imza yetkisi.. 50 KW çizsen ne oluuuurr çizmesen ne olur. Yazlık daire projesiyle bir ömür geçmez
 
Merhaba;
Öncelikle Teknik öğretmenler birliği diye zaten bir gurup var ve 26.12.2009 Cumartesi günü saat 12:00 de Samsun Öğretmenevinde toplantı yapılacaktır.Tüm teknik öğretmen arkadaşları buraya davet ediyorum.Birliktelikten güç oluşacağına göre ayrı ayrı değil tek çatı altında siyaset göz etmeden toplanmalıyız.Burada amaç açıkça çıkar birlikteliği olmalıdır.Sendikalarda olduğu gibi siyasal birliktelik olmamalı ve her fikirdeki teknik öğretmen Teknik anlamda birliktelik sağlamalıdır.Varmısınız...
 
Oda kurulduğu zaman bu işlerle ilgili yönetmeliklerde çıkarmanız lazım.EMO da olduğu gibi.
Bu işin öncüleri bu konularda ne düşünüyorlar acaba.
Biliyorsunuz her mühendis olan imza atamıyor.Şartları var.
Bu şartları kimisi beğeniyor kimisi beğenmiyor.
 
TEKEV'e üye olalım, üye bulalım, ki diri olalım.
 
tekob da gayet aktif bi kuruluş... Tek bir seste birleşelimde gerisinin çokta önemi yok
 
Tekob web sitesine online olan arkadaşlar malesef sanal alemden öteye gidememektedirler. Tekob sitesinde mesajlaşarak, dilek ve temennilerimizi dile getirmemiz hiç bir şey ifade etmez.

Yapılması gereken ayakları yere basan, gerçekten fiilen cidden faaliyet göstermektir.

Genel merkezi Samsun'da olan bir sivil toplum kuruluşu ne kadar başarılı olabilir ki? Yasama, Yürütme, Yargı veya YÖK kısacası muhataplarımız Ankara'da.

Şu anda aktif olarak çalışan sadece TEKEV vardır.
 
16 Ocak 2009 Cumartesi günü Saat:14:00'te Sakarya 1. Endüstri Meslek Lisesinde, Teknik Eğitim Vakfı istişare toplantısına tüm teknik öğretmen arkadaşlarımız davetlidir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,288
Mesajlar
916,455
Kullanıcılar
450,118
Son üye
TheTwize

Yeni konular

Geri
Üst