Tda7375a 2+1 anfi devresi

Medisın12

Üye
İyi günler arkadaşlar ben yeni kaydolum buraya bana TDA7375A için 2+1 devre şeması lazım özellikler;
Bas ses ayarı
bas seviye ayarı
ses ayarı
Tiz ayarı
Balans ayarı
Devre 12v ile çalışmalı
7375a devresi hazır yaptım ses giriş ve çıkışlar var sadece datasheet teki 2+1 devresini yaptım sesi az 5w gibi ses veriyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-09-24-16-32-31-015_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-09-24-16-32-31-015_com.android.chrome.jpg
    130.1 KB · Görüntüleme: 14
İyi günler arkadaşlar ben yeni kaydolum buraya bana TDA7375A için 2+1 devre şeması lazım özellikler;
Bas ses ayarı
bas seviye ayarı
ses ayarı
Tiz ayarı
Balans ayarı
Devre 12v ile çalışmalı
7375a devresi hazır yaptım ses giriş ve çıkışlar var sadece datasheet teki 2+1 devresini yaptım sesi az 5w gibi ses veriyor
Yokmu kimsenin cevabı

TDA7375 amplifikatör entegresine bas ve tiz sesleri dinlemek için öncelikle ton katı eklemelisiniz.
Bu entegreyi 28 v - 5 A. Lik bir enerji ile köprü bağlantısı modunda, soğutucu eklentisi ile 2*35watt dinleyebilirsiniz.
12 v ve düşük güçlü bir besleme ile 5 watt civarı ses almanız normal dir.
TDA 7375 entegreye ait, Üreticinin veri bilgisini inceleyin.
320volt.com sitesinde çok çeşitli preamp ve ton katı devreleri var.

TDA7375 amplifikatör entegresine bas ve tiz sesleri dinlemek için öncelikle ton katı eklemelisiniz.
Bu entegreyi 28 v - 5 A. Lik bir enerji ile köprü bağlantısı modunda, soğutucu eklentisi ile 2*35watt dinleyebilirsiniz.
12 v ve düşük güçlü bir besleme ile 5 watt civarı ses almanız normal dir.
TDA 7375 entegreye ait, Üreticinin veri bilgisini inceleyin.
320volt.com sitesinde çok çeşitli preamp ve ton katı devreleri var.
Araba radyosundan söktüm 12v ile besleniyordu 19v 6 a bir adaptör var onla sorun çıkarmı

Çok araştırdım doğru düzgün yapan yok devresi datasheet den başka yok aslında amacım radyodaki girişteki ve çıkıştaki transistörlü kısmıyla yapmaktı hiç birşey bulamadım çizemeyincede böyle yaptım aynı entegreyle daha önce stereo yapmıştım oldukça iyi ses vermişti 2+1 yapınca ses azalıyormu

h
Araba radyosundan söktüm 12v ile besleniyordu 19v 6 a bir adaptör var onla sorun çıkarmı
hobi için yapıyorsan çok güzel, ama amfi lazımsa kullanmak için yapıyorsan tavsiyem bit pazarları, hurdacılar, letgo, sahibinden gibi sitelerden eski kaliteli aux girişi olan teyp alıp keyfinize bakmanız.

Ben de çok heveslenmiştim, dışına kutu yapıp dijital ekran eklemeyi düşünmüştüm, arduino ile ton kontrol entegresi, usb okuyucu, bluetooth modül filan araştırmaları yapıyordum, sonra baktım ki her konuda orta iyi derece bir şeyler bilmek lazım ki iş yürüsün, arduino ile dijital ekran kullanmak, ton ses balans kontrol entegresini arduinoya bağlamak o kadar da kolay değil. Sonra gittim oto anfi-subwoofer alıp, amfiyi tamir ettim keyfime bakıyorum.

Elinizdeki entegrenin giriş voltajının zararlı olup olmayacagından bile emin olmadan bu işlere girişiyorsanız, harcayacagınız zaman ve emek ile alacağınız işin karşılığı denk düşmeyecektir.

Aklıma yeni geldi, artık ses, anfi kontrol, bluetooth usb modülleri çok uygun maliyetlere oldukça kaliteli olarak satılıyor, bunları da düşünebilirsiniz.

Kaç volt kaç amper lazım biliyorum bunu değerlendirmem lazım beko hoparlör var elimdeki en güçlü anfi bu değil stk de var orjinali onu nasıl profesyonelce çizerim çizdimde iyi olmadı stk403-040

Forum istatistikleri

Konular
130,864
Kullanıcılar
454,447
Son üye
iskeoewd

Yeni konular

Geri