Tam otomatik sıfır şofben çalışmıyor

KorayYunus

Üye
Katılım
3 Şub 2016
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
31
Merhaba arkadaşlar,tekrar bacalı şofben almaya karar verdim ve aldım fakat izgaz değişim onayı için bir sürü engel çıkardı bende kendim çalıştırmaya karar verdim(bağlantıları özel servis tarafından yapıldı)çünkü yetkili servis izgaz onayı olmadan ilk çalıştırmayı yapmıyormuş.Şofbeni klavuza uygun çekilde çalıştırmaya çalıştım fakat şofben ateşleme yapmıyor.

Bu modellerde pilot sabit olarak yanmamaktaymış.Sıcak suyu açtığınız andan itibaren pilot ateşleme yapıyor ve pilotu ve komple şofbeni yakıyor.Benim sorunum yeni pil alıp takmama rağmen hiç ateşleme yapmaması çıt çıt ses gelmiyor.

Şofben Modeli Demirdöküm SEI(Tam otomatik)
 
O engeller yaşamınızı yitirmemek için çıkartılıyor, eksikleri gider öyle başvur yok bu cihaz bu noktada montaja uygun değilse inat etme, başka cihaz vey başka montaj noktası alternatiflerine bak!
 
2001 yılında İstanbul Bahçelievler baymak servisinde çalıştım.Gaz dağıtım şirketleri insan hayatını düşündükleri için kurallar koyarlar bunlara dikkat edin bence!
 
Kusura bakmayın engel derken engelleri biraz açmam gerekirdi.Çift çidarlı boru sistemi engel olarak karşıma çıkarıldı ki en pahalı sistemlerden birisidir bu 1500 2000 tl masrafı var.15 yılı aşkın süredir zaten doğal gaz kullanıyorum şofben nasıl kullanılır nasıl emniyeti sağlanır biliyorum.Daha önceden belirttiğim gibi hali hazırda bacalı şofbene uygundur projem var,montaj noktası değişmeyecek sadece şofben değişecek.

Not:Şofbeni geri iade ettim arızalı çıktı termosifon modellerine bakıyorum önereceğiniz model var mıdır ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst