Tüm Dünyada geçerli İngilizce sertifikası

atmaca597

Üye
Katılım
16 Şub 2008
Mesajlar
69
Puanları
1
Arkadaşlar milliyet gazetesinin verdiği tüm dünyada geçerli dil sertifikası var ismi EFINST... Bu sertifikadan alanlar veya hakkında bilgi sahibi olanlar varmı alsam yararlı olur mu ? kendim otomasyon bölümü MYO 1.sınıf öğrencisiyim...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunu buraya yazmadan önce arama motorlarında inceleseydin daha iyi olurdu. Mesela ben böyle yaptım ve dil okulu olduğunu öğrendim. Dünyada geçerli bir sertifika arıyorsan, TOEFL'ı çoğu yer kabul eder.
 
ben de milliyetin office 2007 için kupon biriktirdim sınava sokup kazanana sertifika vereceklerdi işte biriktirdim office 2007 çalışma kitabını aldım fakat sınav internet üzerinden ve sertifikanı da sen çıktı alıyosun o an görünteleyip öyle yazıyrdu adamlar sana postayla yollamıyo veya gidip almıyosun sen çıkartıyosun yazıcıdan bu da benim kafama yatmadı hiç girmeyeceğim netten sınavına felan tabi bu ing sertifikasında nasıl olur bilemiyorum bende kupon biriktirecektim ama bu office böyle olunca pek biriktiresim gelmedi tabi yine de bi araştırmanı tavsiye ederim dediklerim office 2007 içindi.
 
hocam sertifika aramıyorum sadece ismini verdiğim kuruluş iyimi kötümü vereceği sertifika işe yararmı onu sormuştum...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,237
Mesajlar
916,067
Kullanıcılar
450,039
Son üye
mustafauzun29

Yeni konular

Geri
Üst