TÜM MESLEKDAŞ DOSTLARA...

sayın hakan usta çok geçmiş olsun...umarım daha iyi konumlarda daha iyi kazançların olur...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
hakan abi ALLAH hayırlısını versin kimse kendi başına gelmeden bilemez ve hissedemez yanlız şöyle söyleyebilirim kuşun karıncanın yerdeki tırtılın nasibini veren senide unutmaz haşa yanlız kanaatkar olmak lazım biraz. senle önceden bi kaç sefer msn de konuşmuştuk bilmem hatırlarmısın ordan yola çıkarak söylüyorum sen bununda üstesinden gelirsin inş sen ALLAH tevekkül et sırtını ona ver birazda ALLAH a karşı ısrarcı ol sana kapılar açılır insanın başına musibetlerin gelmesi ALLAH ın o kulunu sevmesindendir sen sıkıntılı olma teslim et yaradana işlerin yoluna girer hem böylesi daha haıyrlıdır senin için emin ol :) fazla uzatmayacam kısa bı hikaye anlatacam daha iki ay olmadı yaşanalı geçenlerde iki kardeş babalarının silahı ile oynuyorlardı yanlışlıkla ufak olan büyük kardeşini öldürdü silah ateş aldı neyse taziye oldu imam anlattı beterin beteri var diye taziye sahibi yani ölenin babası geldi imamın yakasına yapıştı bunun beterimi olur diye aradan iki hafta geçmedi ufak çocuk kendi kafasına sıktı silahı nasıl aldı saklanan yerden kimse daha akıl erdirmiş değil demem o ki beterin beteri şükür ALLAH elimiz ayağımız tutuyor e şükür msleki bilgide var onun için sıkıntıya gerek yok biraz sabır sadece sabır. Şükür her halde şükür ...
 
sevgili ağabeyim düşmez kalkmaz bir Allah derdi ustam. Ne kadar da doğru sen kalbini temiz tut vicdanen yaptıklarından rahatsan hiç kalbini sıkma kendini üzme herşeyde bir hayır vardır. Allah yadımcın olsun herkes yaptığının karşılığını bu hayatta görürümüş.
saygılarımla...
 
Allah yardımcı olsun kardeş ortaklık illaki bozuluyor anlaşmazlıklar genellikle oluyor
 
Adım Adem,
Elime zaman zaman Ankara AVM ve mağazalarından işler gelmekte, paslaşmak ve paylaşmak isterim.
Kullandığınız bir cep telefonunu ve iletişim bilgisini yazarsanız sevinirim.
 
Senin geçtiğin bu yoldan ben 3 sene önce geçmiştim iyi bilirim ne halde ne duygularda olduğunu bir elin nesi var iki elin sesi var demiş atalarımız ve böylelikle ortak dükkan açmışsınız ama bu adam sandığın kişi aslında paraya tapan birisi olmuş ,ben ortağımdan ayrıldım 20 senelik arkadaşlığımıza 6 sene ortaklık kattım,ama bu şahsiyetsiz kişi paranın esiri olmuş,güzelde kazandık niyeti beni eğale edip mala konmakmış hedefinede çok kolay ulaştı bu şahsiyetsiz kişi ortalıkta esnaf diye dolaşıyor öteki yüzünü bilen yok tabiki ya neyse yaramı deştiniz sabaha kadar yazsam inan bitmez yaptıkları ama ben ne yaptım dürüstlükle müşterileri gezmediğim halde yarısı bana dönmüş durumda ve dönüşler devam ediyor şu bir gerçek ki dürüstlük herşeyin anahtarıdır.Sende bu yoldan ayrılma diyorum gün gelir harman ola.Sonuçta sende bende beklemedeyiz göreceğiz ki bu kafadaki insanlar eninde sonunda yaptıklarıyla karşı karşıya kalacaklar,senin dediğin gibi ya dükkanın başına geç ya da devral kurtar beni diyecekler eminim buna.
 
Demiray bey iletişim bilgilerinizi mesaj olarak gönderebilirmisiniz?
 
hangi klimacı 1 gün yarı yolda brakmıyo dostunu brakıyo malesef klima piyasası elemanıda ortagıda hepsi aynı sonu yaşatıyo hakan ustaa
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,851
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst