Sizce en iyi antivirüs?

bence avira
 
Tüm virüs programlarını kullandım defalarca test ettim kasmasın diyosan benim detrcihim kullandıgın nod32 daha korumalı olsun diyosan kaspersky . nortonda çok iyi pcde 1 gb ramin varsa direkt okullanıyo işlemciyi baya kullanıyo ama sağlam programdır bence kaspersky onun yaptıgı işi görüyo
 
en güzeli değil belki ama bizim için en uygunudur diye düşünüyorum microsoft essential program bedava işlemcinin yüzde kaç olarak çalıştırılması gerektiğini siz kendiniz belirliyorsunuz güncellemeleri windows update ten yapıyor 2 yıldır bu programı kullanıyorum win7 ne kastı nede format istedi dosyalar inerken tarama yapıyor ve zararlı ise doğrudan siliyor veya karantinaya alıyor. basit ara yüzü ile kafanızı karıştırmıyor.
 
Ben Microsoft Essential kullanıyorum...gayette memnunum...hem lisanla felan uğraşmıyorum hemde bedava full program daha ne olsun... :)

Etinden sütünden yününden birde antivirüse para aynen bende mse kullanıyorum..
 
En iyi antivirüs sizsiniz :cool: Nereye gidebileceğini biliryorsan hiç sorun yoktur demektir;)
 
avasttır bence kesinlikle hem ücretsiz hemde çok kasmaz. ama dersen ki benim pc çok güçlü kaspersky i tek geçerim
 
Norton biraz kasar ama bence en iyilerinden fakat ben microsoft essential kullanıyorum.
 
Nod 32 Eset Smart Security'yi uzun zamandır(5-6 yıldır)kullanıyorum.İnternete bağlanır bağlanmaz,bazen işl.sisteminin açılışıyla kendini hemen update ediyor.Günde en az 3-4 kez yeni virüsere karşı sistemini update ediyor.Çok iyi bir yazılım.Lisanslı kullanıyorum.Daha önce avast,norton kullandım.Avast yetersiz,norton da sistemi korumada çok iyi değil ve sistemi de kasıyor.
 
2 seneye yakın Mcafee Lisanslı kullanıyorum. Şu ana kadar en hızlı program hiç kasmıyor. Satın aldığım kişi 10.000 de 3 virüs geçiriyormuş demişti. En yakın rakibi de 100 de 10,herhalde kaspersky dı. vede TSK kullanıyor demişti.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,847
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst