Sizce en iyi antivirüs?

Microsoft Essentials & ESET Smart Scrutiy 5 ikisini aynı anda kullanıyorum makinem orta sınıf bir makine ne kasma yapıyorlar ne başka bişey sanki 2 si birbiri için yaratılmışlar :) ne virisler torojanlar solucanlar yakaladılar canavar gibler maşallah ben 2 sini aynı anda kullanın derim.
 
Bence kullanım yerine göre değişiyor.Günlük yapılan işlemler felan sıklığına neler yaptığına bağlı değişiyor yani.Bence basit kullanışlı ve hafif olan Avast tercih edilebilir.
 
Eskiden Kaspersky ve Nod32 kullanıyordum fakat bazı virüslerin pc de yaşadığını farkedince 2 sindede hüsrana uğradım.

Şimdi Nortonla devam ediyorum ve gayet memnunum.
 
Kesinlikle Mic sec. esential. 1 yıldır kullanıyorum 1 virüs bulaşmadı daha
 
kısaca antivirüs programları fos microsoft security essentials ı kullan bilgisayarını kasmadan kulan diğerlerinin % 99 u işe yarar fakat pcyi öldürür çok önemli verilerin varsa sürekli yedek alacaksın başka çare yok zaten yani olay antivirüs değil olay bilgisayarının kalitesi...
 
Orjinal kullanmadıktan sonra hiçbiri birşeye yaramıyor.Sürekli key arama derdin var :(
 
AVG'yi denemeyenler için kesinlikle tavsiye ederim..Daha önce pc'ye virüs bulaşmıştı, birçok programı denedim(kaspersky dahil) hepsi hata verdi..Yalnızca AVG temizledi ve o zamandan beri AVG ile hiçbir sorun yaşamadım, hem de free versiyonunu kullanmama rağmen..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,354
Mesajlar
916,961
Kullanıcılar
450,212
Son üye
salamakas

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst