sitrain eğitimi hakkında

revench3

Üye
Katılım
18 Ocak 2009
Mesajlar
6
Puanları
1
arkadaşlar plc ye yeni başladım.biraz logo öğrendim ve s7-200 ve s7-300/400 öğrenmek istiyorum.siemens in sitrain eğitimleri var, kurs sonunda sertifika veriyorlar.fakat ben ankarada oturuyorum ve her kurs için istanbula gidip gelmem çok sorun olur.Ankara'da sertifikalı siemens sitrain eğitimi veren bir yer var mı bildiğiniz.şu anda son sınıftayım ve ara tatilimi iyi geçirmek istiyorum saygılarımla..
 
siemens eğitim takvimine göre ankara da kurs bulunmamaktadır...
 
ankarada sincanda organize sanayi bölgesinde asonun 150 ytlye kursları var.
bence önce o kurslara git. daha sonra sitrainin verdiği konulara bak. o kadar parayı vermene gerek olup olmadığını bir daha düşün. orada başka güzel eğiimler de var. erkunt eğitim merkezinde veriliyor.

en iyi plc öğrenme metodu internetten örnekler bulup çözmeye çalışmaktır.

kolay gelsin.

linkini bulamadım şu an. bulduğum an gönderirim.
 
teşekkür ederim ankarada kurs bulmaya çalışacagım.araştırdıgım kadarıyla emo nun da kursları var ama 3 ay sürüyor haftada iki gün ders veriliyor.
 
ANKARA ÜNİVERSİTESİ (ÇANKIRI MESLEK YÜKSEKOKULU)



ASO Sincan Organize Sanayi Bölgesi Erkunt Eğitim Merkezinde 2002 yılından itibaren Ankara Üniversitesi (Çankırı Meslek Yüksekokulu), Milli Eğitim Bakanlığı (Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü) Ankara Sanayi Odası ve FESTO San. ve Tic. A.Ş. tarafından ortaklaşa yürütülmekte olan Devlet Planlama Teşkilatı tarafından desteklenen, Otomasyon Teknolojileri ve AR-GE Proje çalışmalarını ve duyurularını takip etmek için TIKLAYINIZ
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst