Site Paratoner Kabul Etmiyor, Evimi Nasıl Korurum?

Odtu universitesinde yapilan bir test vidoeonuz varmis galiba onu yayinlayin 30 bin volt asiri gerilime karsi galiba oyle birseydi onu gormek isteriz . Yada saglam bir video cekin. Hekresi susturun . Ustanin duvardan duvara atmasi sacma olmus yada araba ilr gecmek ustunden . Cok amatorce test videounuz var guven vermiyor ben dahil kararssiz kaliyoruz . Ciddi manada yerli milli hikayerlrinden vazgecip piyasaya ciddi bir cevap verin herkesin aklindaki soru cevap bulsun. Yerliyim milliyim diyenler asil kazigi o atiyor
İyi de size daha önce size sunulan tüm ürünleri test edin, sonuç alamazsanız buyrun demiştik. Neden hala ikna olmaya çalışıyorsunuz:)
Profesyonel 12 reklam filmi, birçok haber bültenini görmeyip, kendi aramızda çektiğimiz bir videoyu görmek! Ha bu arada hakikaten sağlam dimi, onu da test edebiliriz önerilen ürünlerle:)
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
sanki çok paha bişeyleri ona bağlıyon 120TL 9-10 paket sigara parası zaten onu veriyon ki...
 
..anlaşıldı..bu arkadaşla zamanımızı fazla almayalım..kaçak akım rölesinin arkasına sığınmaya devam!!
 
..anlaşıldı..bu arkadaşla zamanımızı fazla almayalım..kaçak akım rölesinin arkasına sığınmaya devam!!
Kaçak akım rölesi aşırı gerilimi engellemez, Trimbox ile entegre olduğunda nötr kopması gibi bir durumda açması sağlanır. Bu Trimbox'ın yaptığı işlerden sadece bir tanesidir. Parafudr veya akım koruma prizi bu işi de yapamaz maalesef.
Buna saklanmak denmiyor, işbirliği deniyor aslında çünkü kaçak akım rölesi tek başına nötr kopmasında açmaz. (Şimdi buna da birçok yerde rastladığımız üzre itirazlar, bilmeden yorumlar, tabi biz hemen test diyeceğiz)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,220
Mesajlar
915,906
Kullanıcılar
450,007
Son üye
harunppp

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst