Sigorta kutusunda elektrik yok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ysntnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ysntnr

Üye
Merhabalar elektrik işinden çok anlamıyorum. Yeni bina da bir daire satın aldım ve abonelik yaptırdim elektriği açtırdım. Sayaç çalışıyor ama evde elektrik yok. Sayaç şalteri kalkık evin içinde ki sigorta kutusunda da salterler açık. Kontrol kalemiyle klemensleri kontrol ettiğimde hiç birinde elektrik yok. Şantiye elektriği kullanılırken sıkıntı yoktu ama abonelik sonrası elektrik yok. Kusura bakmayın bilgi için şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar elektrik işinden çok anlamıyorum. Yeni bina da bir daire satın aldım ve abonelik yaptırdim elektriği açtırdım. Sayaç çalışıyor ama evde elektrik yok. Sayaç şalteri kalkık evin içinde ki sigorta kutusunda da salterler açık. Kontrol kalemiyle klemensleri kontrol ettiğimde hiç birinde elektrik yok. Şantiye elektriği kullanılırken sıkıntı yoktu ama abonelik sonrası elektrik yok. Kusura bakmayın bilgi için şimdiden teşekkür ederim

Sayaç çalışıyor diyorsunuz .
Sayacın çalıştığını nasıl anladınız ?
Endex ilerlemesinden veya sayaç üzerindeki led lamba yanıp sönüyor ( elektrik sayacını üzerindeki impuls lambası . )
Bu durumlar oluştu ise sayaçta elk enerjisi kullanımı var olduğunu gösterir .

Komşulardan rica edin .
Sizin sayaç dediğiniz elektrik sayacını sigortasını kapatın hangi komşunun elk enerjisi kesilecek .
Veya sözleşmesini üzerine almamış komşu varsa sözleşmesiz kullanım yapıyor olabilir durumu .
Sözlemesiz kullanımlar olabilir ve mühürlü sayaç takipleri yapmanız .

Sizin elektrik sözleşmesi yaptığınız sayaç ( yanlış numaraya sözleşme yapılma olma durumu olabilir ??? ) yan komşu nasıl olsa elektrik var kullanımı ( şantiye elk enerjisi kullanımı var zannedip ) kullanıma devam olabilir .

DİĞER : Hayırlı olsun .
BİLĞİLENDİRİLME :
Dikkat : Daireyi satın aldığınızda tapudan iskan belediye projesini görüp daireniz neresi olduğunu bilip satın alma durumu . ( belediye iskan numaralandırılma )
Bu durum akrabamda olmuştu satışta projeye bakmadığından yanlış yeri satın almış .

Kolay Gelsin Sağlıcakla ....

Son düzenleme:
Cevaplar için teşekkür ederim yorumlarda yanlış sözleşme ye odaklanilmis , sayactan daire sigorta kutusuna giden kablolarda yanma durumu değildir umarım. Tekrar kontrol edeceğim.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri