Siemens S7-200 Simulasyon Resimli Anlatım

merhaba; similasyonu kurdum fakat stl ve ladder olarak görüntülenmiyor
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
sayın valconoos öncelikle elinize saglık programı indirdim acıyorum fakat resimlerden cok bişey anlamıyorum hiç plc bilgim yok otomatik kumandam süper ama plcye merak sardım fabrikada biseylerle ugrasıyoruz fakat içeriginide bilmek yani cigerini sökmek istiyorum bu işin ben bu işi tam denli yapmak istiyorum yardımınızı bekliyorum
 
Simülatörün altında ayarlanabilen kısımlar ne işe yarıyor.
 
bence simulatör iyi ama kullanımı biraz karısık olablir ;)
 
Bu simülasyon programı ile zaman röleleri normal çalışmıyor. Ancak büyük bir boşluğu dolduruyor. Siemens PLC ile cihaz olmadan simülasyon yapamamak sıkıntı. Firmanın çözüm üretmesi gerekir diye düşünüyorum.
 
herkese merhaba arkadaşlar. foruma yeni üye oldum ve plc ile yeni ilgilenmeye başladım. elimde step 7 professional 2010 (trail) var. burada PLCSIM adında bir ortam var ve bu yanlış anlamadıysam kurduğumuz sistemi simüle etmeye yarıyormuş. acaba bu özellik , simülasyon için bize yeterli mi dir? o simülasyon programını da inceledim sanırım görsel olarak plc üzerinde oluyor. step 7 pro 2010 dan da bu simülasyonu kullanabilir miyiz..?
 
Arkadaşlar s7 200 sımılatörün şıfresı ne acaba sıteye gırıyorum ama ulaşamıyorum yardımcı olursanız sevınırım...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,209
Mesajlar
915,832
Kullanıcılar
449,988
Son üye
hmos23

Yeni konular

Geri
Üst