Serbest tüketici belgesi

Katılım
13 Ara 2010
Mesajlar
2
Puanları
1
Selamlar.Çalıştığım resmi dairenin muhtelif yerlerde 290 elektrik aboneliği var. Serbest tüketici belgesi almak istiyoruz. Ben elektrik mühendisi olduğumdan görev bana verildi.
Neler yapmalıyım.Teşekkürler.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
serbest tüketici hakkını kazanıyorsanız son bir yıl içerisinde bu abonelere ait toplam 36.000 tl fatura fotokopisi işlemler için yeterli oluyor. Serbest tüketici belgesi için uğraşmayın. Ayrıca her abone için borcu yoktur yazısı (tedaştan) bir de orta gerilim enerji kullanan aboneler için (kendinize ait trafonuz varsa) tek hat şemasının tedaştan alınması yeterli. kolay gelsin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çalıştığınız yerin açık adresini , tesisat numarasını ve serbest tüketici belgesi almak istediğinizi belirten bir dilekçe ve şirkete ait evraklarla birlikte bağlı bulunduğunuz elektrik idaresinin fen servisine müracat etmelisiniz,onlar size 20 gün tüketim miktarınızı inceleyip dönüş yapıyorlar
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,216
Mesajlar
915,874
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst