Serbest Müşavir mühendisi

Tüm eğitimlerde , okul yılları büyük nimettir.
Seminerler olur eğitim çalışmaları olur firmaların tanıtım toplantıları olur meslek odalarının eğitim çalışmaları / duyuruları olur , stajlar ise başlı başına okuldur , hocalar proflar doçentler okul dışından birilerinin randevu için randevu aldığı kişiler emrine amade , bir öğrenci gelse de bir şeyler anlatsam kendini yetiştirse de başarılı olunca ben filanca hocanın öğrencisiyim desin diye beklerken..vs vs..

Öğrenci için bunlar angarya işlerdir boş işlerdir .
Kantinde lokalde çene çalmak varken sinema stadyum gezi parkı kızlar oğlanlar meydanlarda havai fişek atmalar heslere nükleerlere protest takılmalar online pc oyunlarında puan biriktirmeler.. gibi " sosyalleşme" aktiviteleri varken mesleki gelişimde neyin nesi.
Onu iş hayatına atıldığımızda öğreniriz nasıl olsa zaten kim biliyor ki ?
Emin olun ben herşeyin farkındayım.Hoca konusuna gelince okuduğum üniversitenin adını vermek istemiyorum.Çoğunu odasında bulamazsın zaten yanına gidince de git falanca gün gel derler.Laboratuvarlar kilitli hocalar çalışıyor sadece :) demekki onların kendini geliştirmeye ihtiyacı var.Ben 3 senedir o ünideyim bir defa daha ardunio semineri olmuştur.Kimse öğrenciyi suçlayamaz.Suçlayacaksanız sene boyu okula uğramayan sınav haftası çalışan adamları suçlayın.Dersi öğrenmeden geçiren hocaları suçlayın.Eğitim sistemini suçlayın.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Bunlarla kendini ikna edebiliyorsan sorun yok , benim umrumda değil.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,292
Mesajlar
916,497
Kullanıcılar
450,124
Son üye
Ekolll

Yeni konular

Geri
Üst