Sensörlü Armatörlerde Led lamba kullanımı

Röleli demekki sızıntı akımı geçiyor olmalı bu da ledlerin ışıldamasına yetiyor. Devresini incelemek gerekiyor biraz uğraştırır. Armatürünüzü değiştirin daha az uğraşırsınız. Devresinin yakın plan resmini koyabilirseniz belki bir şeyler çıkarabiliriz. Arkalı önlü yakın ve yüksek çözünürlüklü olura daha iyi olur.
evet akim sizdiriyor en ucuz yolla nasil yapabilirim internetten baktigim kadariylansensorlu armatorler 17 tlden basliyor ama benim ariza 0.25 kr bir kondastorle cozulecekse daha iyi olur ben resimleri cekiyim gondereyim
 
@mustafasasi sensörlü lambada tasarruflu lambalar kullandin sürece sıfır bir armatör dahi taksan ilerki zamanlarda sana yine ve gene ayni sorunu verecektir.
 
anahtar tipi sensorse zaman rölesı varsa panoda çalışmaz ac 220 direk sensöre gırıyor lambaya çikiş varsa başka yerde arayın arızayı
 
20141123_160854.jpg
20141123_161041.jpg
20141123_161726.jpg
20141123_161902.jpg
20141123_161942.jpg
20141123_162058.jpg
20141123_162145.jpg

arkadaşlar sensörlü armatürüm böyle devreleri yakın çekim yaptım kalitesi yüksek resimler yakınlaştırdıkça resimleri daha iyi görüntüleye bilirisniz
 
Resimler güzel el ile çektiyseniz yetenek var ben sehpa ile ancak bu kadar çekebiliyorum. Sızdıracak eleman röle kontaklarına bağlı olan direnç gibi görünüyor. Trafosuz gerilim düşümü yapılmış 24 voltluk devre kullanılmış. Yanlış görmediysem röle ile vida deliğinin arasındaki direnç başka amaç için konulmadı ise çıkarılabilir. Kontak arkı önlemek için kullanılabilir emin de değilim elinde aynısından olupta inceleyenler varsa daha iyi değerlendirebilir. Bir ucunu çıkarıp çalışmasını deneyin düzelirse o şekilde bırakın çalışmaz ise tekrar yerine takarsınız başka tahminde bulunamıyorum. Benim mutfaktaki de aynısını yapıyordu farklı bir üründü ampul gücü artınca düzeldi. Sızıntı yapıyordur ama ledleri ışıldatamıyor. İçini açıpta bakmamıştım aslında bu bir kayıp enerji.
 
Arkadaşlar merhaba:
Sensörlü Lamba Hakkında;
bizim apartmanda dairenin önünde Pilli Sersörlü Tavan Lambası Mevcut. Pili Taktım ancak Elektrik gittiğinde Yanması Gereken Ledler Devamlı Yanıyor. bu konu ile ilgili Bilgimde Yok acaba bi yerde düğmesi mi var.
 
Sürekli yanma konumunda kalmış olabilirmi.
İşte Ledlerin o Konum Ayarı nerden Yapılıyor bulamadım. Pili çıkarında Sensörlü Eskisi gibi çalışıyor ama Pil Takınca ledler devamlı yanıyor anlayamadım Acil durum ledlerinin ayarı var mı acaba
 
Arkadaşlar apartmanımızda sensörlü armatörler takılı bunların lambasını ben e27 duylu led ampullerle değiştirdim. Sorun şu sensör aktif olmadığı halde led lamba kısık bir şekilde ışık veriyor ve 24 saat boyunca yanıyor akşamları sensör aktif olduğu zaman normal ışık veriyor sensör aktif değilken kısık ışık veriyor bundan ben rahatsız oldum bunu düzeltmenin bir yolu varmı. Ayrıca başka bir marka sensörlü armatür var onda bu sorun yok normal yanıp sönüyor. Bu sensör devresiyle ilgili bir sorun olabilirmi sensör az bişey elektirk kaçırıyor zaten led lambalarda çok düşük bir enerjiyle çalıştığı için bu elektiği ışıga dönüştürüyor. Ayrıca armatörler çift lambalı birisine normal sarı ampul taktığım zaman bu sorun düzelliyor o zamanda led lambayla sarı lamba beraber yanıyor tasarruf etmenin bir anlamı kalmıyor. 2 sinide led lamba taktığım zamanda bu sefer ikiside kısık şekilde şık veriyor led lamblarım 7 w lık. ayrıca led lambanın birisini 7 w birisini 9 w lık taktığım zaman yanıp yanıp sönüyorlar Bu sorun hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi?
merhaba aynı sorun bizim sitede var, halojen ampulleri tasarruflu led ampuller ile değiştirmek istiyoruz. Siz çözüm olarak ne yaptınız?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,548
Kullanıcılar
449,913
Son üye
Sadullahfahri

Yeni konular

Geri
Üst