Senkronİzasyon

colinkazim

Üye
Katılım
18 Haz 2008
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
39
arkadaslar 2 ayni gÜÇte jeneratÖrÜ bİrbİrİne paralellemek İÇİn gereklİ bİlgİ ve projelerİnİz varsa paylasirsaniz sevİnİrİm.. teŞekkÜrler..
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Öncelikle senkron olacak jeneratörlerin kontrol modülleri senkronizasyonu desteklemelidir.Çünkü senkronizasyon için kontrol modüllerine parametreler girilir.Bunun yanında senkron oacak makineler için yük transfer panosu haricinde içinde şalterlerin olduğu(her jen için bir adet) senkron panosu hazırlanır.Daha sonra senkron olacak makinelerin güçlerine göre parametreler girilir.Bu parametreler üzerinde yük atma rampası gibi vektörel shift açısı gibi yük atma süresi gibi yaklaşık 30 tanedir.Bunun için senkron destekli kartların manuallerini okumak daha doğrudur...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,880
Kullanıcılar
449,998
Son üye
Muharrem_Arslan

Yeni konular

Geri
Üst