Schneider SM6-36 QM Motorlu Trafo Koruma Hücresi Teknik Şema

Malesef malzeme için teklif verilip onaylandıktan sonra stok durumuna göre bir hafta süre içinde işlem yapılacak. Fotoğraf çekemedim malesef. Çekebilirsem buraya muhakkak ekleyeceğim.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Geçmiş olsun .

Fotoğraflarını veya video yayinlasaydiniz daha iyi olurdu.
Servis yanında mekanizmayi getirmiştir .
Git gel olmadan .
Birde mekanizma için enerjisiz kalmassiniz. .

Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
Kolay gelsin sağlıcakla.
Bugün Schneider mekanizmayı getirdi ve değişimini yaptık. Daha önce yayın kırılan kaynak noktasını çekememiştim. Bugün değişim yapılırken fotoğrafı çektim eküne ekliyorum. Parça yurtdışı temin olduğu için biraz uzun sürdü fakat yine de hızlı bir şekilde temin etmek için uğraşan Schneider Türkiye servisi çalışanlarına teşekkür ederiz. Ama bu ilginç arızanın sebebi hala bilinememekte.
 

Ekli dosyalar

  • P30908-120150(1).jpg
    P30908-120150(1).jpg
    189.8 KB · Görüntüleme: 22
  • Beğen
Tepkiler: huh
Geçmiş olsun. Hücrelerdeki arızalarda servise gebe kalmak can sıkıcı oluyor bazen.Parçalarını her yerde bulmak zor oluyor.Mekanizma zorlanmış sanırım.Kolayca kırılacak bir parça değil
 
Schneider kesicinin ,ayiricinin harika bir mekanizması vardır. Tıkır tıkır saat gibi çalışır. Ama yine de arıza çıkarabiliyor. İthal ürünler kaliteli ama arıza durumunda yedek parça ve servis işi çok kötü oluyor. Benimde daha önce Schneider Nulec direk tipi kesici için bazı parçalar lazım olmuştu ne yaptıysak temin edemedik. Kontakları vakum kontaktor, diğer kazanı SF6 gazlı idi. SF6 gaz işini parcasizliktan iptal edip yagliya çevirmek zorunda kalmıştım.
Bizim yerli ürünlerde Astor, Ulusoy vs. yedek parça sorun olmuyor. Servis de yabancılardan daha hızlı oluyor. Çok başıma gedi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,780
Kullanıcılar
449,981
Son üye
Muhammeddt

Yeni konular

Geri
Üst