Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen 2.video da monofaze sisteme mavi adaptör uç ile 7,4 kw ye kadar 32A ile sistem kurulmuş, bende bundan kurarak 32A olmasa da 20-24A arasında şarj etmek istiyorum,
Kofradan sayaca giden kablo 6mm kalınlıkta ise, sayaçtan önce kaçak akım rolesi sonrası sayaca giren hattı, sayaç çıkışı evdeki sigortaya giderken bir sigorta vb bir ekleme yaparak bahçede 3 4 mt kabloluk mesafeli bir yere pano yapmak ve aynı şekilde şarj etmek istiyorum alacağım güç 4 4 kw olsa kafi
Aynen 2.video da monofaze sisteme mavi adaptör uç ile 7,4 kw ye kadar 32A ile sistem kurulmuş, bende bundan kurarak 32A olmasa da 20-24A arasında şarj etmek istiyorum,
Kofradan sayaca giden kablo 6mm kalınlıkta ise, sayaçtan önce kaçak akım rolesi sonrası sayaca giren hattı, sayaç çıkışı evdeki sigortaya giderken bir sigorta vb bir ekleme yaparak bahçede 3 4 mt kabloluk mesafeli bir yere pano yapmak ve aynı şekilde şarj etmek istiyorum alacağım güç 4 5 kw olsa kafi
Kofradan sayaca giden kablo 6mm kalınlıkta ise, sayaçtan önce kaçak akım rolesi sonrası sayaca giren hattı, sayaç çıkışı evdeki sigortaya giderken bir sigorta vb bir ekleme yaparak bahçede 3 4 mt kabloluk mesafeli bir yere pano yapmak ve aynı şekilde şarj etmek istiyorum alacağım güç 4 5 kw olsa kafi