s7 300 de bağlantı sorunu

omr.yldrm

Üye
Katılım
19 Ara 2007
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar plc-pc bağlantı cihazını yeni aldım bilgisayara tanıttım.simatic managerde program yazıp download ettiğimde A connection between your pc/programing device and the plc cannot be established. diye bir hata veriyor.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Sn omr.yldrm

bağlantıyı cp kartında ethernet kablosuyla da deneyin bi karşılaştırma yapılabilir problem tespiti açısından. veya adres belirtirken mpı adresini kontrol edebilirsiniz rack lere yerleştirirken genelde otomatik 2 atıyor.burda sıkıntı olabilir.deneyleriniz sonucu tekrar yazın duruma bi bakalım.kolay gelsin
 
Öncelikle simatic manger->options-> set pg/pc yi aç ve kullandığın kablonun tipini seç. ardından mpi adresini kontrol et. hw ile çakışma olabilir. daha sonra yüklemeyi denemelisin. mpi (auto ) da yapabilirsin ve ordan bağlantını test butonu ile sınayabilirsin.
 
arkadaşlar söylediğiniz gibi pc/pg settings den kablo tipini seçip mpi adresini de değiştirdim.şu anda download ve upload yapabiliyorum.teşekkürler zeus ve james sr.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,550
Mesajlar
918,456
Kullanıcılar
450,545
Son üye
space1356

Yeni konular

Geri
Üst