S7-200 simulatöründe TD200 sorunu

Katılım
20 Eyl 2006
Mesajlar
440
Puanları
1
Yaş
39
merhaba arkadaşlar.S7200 PLc simulatöründe TD200 çalışmıyor bu TD 200 ün çalıştığı bir simülatör arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
s7 200 simülatörde sadece basit komutlar çalışıyor. örneğin F tuşları ile motoru start stop yapıp, motor çalışıyor ve motor duruyor bilgilerini td 200 ekranında görebiliyoruz. tımer içeriğini de görmek mümkün ama zaman sayarken td 200 ekranında rakamlar değilde ?*- gibi yabancı karakterler çıkıyor.
 
volkancım olsun sen onu bari gönder ben gerisini hallederim amacımmantığını görerek anlamak. iyi çalışmalar
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşım ekteki örneği dene. microwinde programı aç, data bloktan tümünü seç kopyala, sonra simulatörde program menüsündem paste data yap ve çalıştır. awl dosyasını sim'e eklemeye unutma koay gelsin. takılırsa mailimden ulaşabilirsin.

volkan özurul (******@yahoo.com)
eletrik-eletronik tek.öğrt.
demirtaşpaşa eml
osmangazi/bursa
 

Ekli dosyalar

  • td200örnek.rar
    86.4 KB · Görüntüleme: 74
Moderatör tarafında düzenlendi:
volkan kardeş çok teşekkür ederim yardımın için bana bu kullandığın simülasyonun setupınıda gönderebilirmisin. İyi çalışmalar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst