Sıradışı Montaj Şekli

İnsan yere indirir koltuğun arkasına bari koyar, ayağa niye asıyorsun be mübarek? :)

Değilmi :D :D
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
ya türk aklı yüzde 90 usta onu doğru takmıstırda sivri akllı ev sahıbı balkonu odaya katmıştır bir tanesıde dememıstırkı usta bu makına ne olaki
 
bende inanmak istemiyorum ama duvarda herhangi bir inşaai iz yada balkondan dönmüş bir oda hissi yok bende.. Tabiki bu benim şahsi bakış açım.. Basbaya salon..
 
çalınmasın diye içeri koymuşlar herhalde :D birde balkonu geri çekmiş olabilir diyenler var duvarı komple ters çevirmediler herhalde
ya kendileri yaptılar ev sahipleri yada işi bilmeyen usta yaptı olamaz diyenlere örnek bizim işyerinin yanındaki dükkana biri taşındı
elektrikçi çağırmışlar saati taksın diye bizim sayacın çıkışından çekmiş bizim fatura iki katına çıktı tabi taşınanda faturasını ödedi
yani taşınan kişinin elektriğini hen kendi ödedi hemde biz ödedik tedaş bunu nasıl fark etmedi hayret
 
Bak calinmama dersen dusunurum...)))

device_name Cihazımdan your_app_name ile gönderildi
 
Boruları geçirtmek için duvarı delmeye kıyamamışlardır :D
 
bence dışarda çalınır falan diye böyle bir uygulama yaptırmıştır da muhtemelen klimacı uyarmıştır sahibi de banane ben çalınmasını istemiyorum içeri koy demiştir. aaah yurdum insanı işte :)
 
serkan arakdaşım merhaba
bizde sıra dışı sorular soralım.müşteri memnunmu? yoksa müşterimi istedi o şekil takılmasını?çünkü bizim ülkemizde ustadan daha çok usta kesilen müşteriler vardır.önce iyi tetkik ettikten sonra ustayı suçlamak daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.
kolay gelsin
 
Değerli arkadaşlara hürmetler sunarız, hatalar bizim için düzeltmek için.
Birçok değerli insanımıza atfedilmeye çalışıldığı gibi birkaç Karadeniz fıkrasıyla memleket erbabının hakikatinden bir şey değişmediğini hatırlatırız. Değişik kültürlerde belki arayışlar ile uçlaşmalar olabiliyor ama gerçeği kültür ve insanlar belirler.
Nihayetinde mühendislik kapsamındaki bilgi eksikliği. Birçok bilirkişiden doğrusu öğrenilebilir ama haberdar olan kişiler de hata sahibine hatırlatıp öğretmeye çalışmalı.
Başarılar..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,881
Kullanıcılar
449,999
Son üye
Samidmrr

Yeni konular

Geri
Üst