darklor01 Üye Katılım 1 Nis 2018 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 32 1 Nis 2018 #1 Merhaba arkadaşlar Benim bir rulet devrem var 10 led bulunmakta Fakat butona bastığımda rastgele dönüyor ledler Ben bunu istediğim ledde durmasını istiyorum nasıl yapabilirim bi yardım ederseniz sevinirim. Saygılar..
Merhaba arkadaşlar Benim bir rulet devrem var 10 led bulunmakta Fakat butona bastığımda rastgele dönüyor ledler Ben bunu istediğim ledde durmasını istiyorum nasıl yapabilirim bi yardım ederseniz sevinirim. Saygılar..
ibrahim_ky Katılımcı Üye Katılım 18 Nis 2014 Mesajlar 1,428 Puanları 56 1 Nis 2018 #2 Yazılımsal olarak müdahale edilebilinir yazılım diliniz nedir
Konu Sah KS darklor01 Üye Katılım 1 Nis 2018 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 32 1 Nis 2018 #3 ibrahim1996' Alıntı: Yazılımsal olarak müdahale edilebilinir yazılım diliniz nedir Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ben hazır aldım devredende anlamıyorum malesef
ibrahim1996' Alıntı: Yazılımsal olarak müdahale edilebilinir yazılım diliniz nedir Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ben hazır aldım devredende anlamıyorum malesef