reaktif ve capasitif cezada ne yapmalıyım


Motorlar monofaze mi trifaze mi? Monofaze ise faz dağalımı nasıl?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
ELEKTRİK hocam selamlar bizim 9 m derinliğinde keson kuyumuz var içine bir adet 50 litrelik hidrofor indirdim hidrofor ile suyun mesafesi 6 m falan titreşimli minik dalgıç pomoa bozuldu dayanmayacağını biliyorduk zaten evimiz bir kat müstakil yapı.Benim sorum şu olacak hocam bende domak marka eski kooperatif malı var 1.5 hp hidrofora bu motorumu bağlasam yoksa bu derin kuyu dalgıçları var hangisi iyi olur hocam domak dur kalklara gelirmi yoksa diğer motorlarmı dayanıklı şimdiden tşkrler
 
Motorlar sık sık devreye girip çıkıyor olabilir mi? Öyle ise giriş ve çıkış sürelerini de gözden geçirebilirsin. Madem cos fi 1 ken kapasitif gidiyor, Cos fi yi 0,99 gibi ayarlayıp gözlemleyebilirsin.
 
motorlar sık devreye girip cıkıyor cos 99 da ama tuketim düsünce sıkıntı oluyor zaten giriş cıkıs surelerini denedim yine aynı tuketim düstümü kap reak cezaaada
 

Benzer Konular

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,847
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst