REAKTİF GÜÇ KONTROL RÖLESİNİ NASIL BAGLARIM

Katılım
9 Nis 2012
Mesajlar
300
Puanları
1
Yaş
37
slm arkadaşlar kolay gelsin reaktif güç kontrol rölesini baglantı şeması yada nasıl baglanırım birde reaktif güç kontrol rölesini seciminde nelere dikkat etmemiz gerekli arkadaşlar biraz detaylı bilgi verirseniz sevinirim
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
RGK ların bağlantı şeması, rölenın kullanım kılavuznda vardır. Marka/modelde değişiklik gösterdese, prensip aynıdır, bağlarken akım trafo su ile gerilim uclarının soralasına dikkat edin. RGK için ayrı akım trafosu kullanacaksanız, KOmpansazyon baglantısından önce yapın. Birde, RGK yı 3 fazlı kontrol sistemi olarak seçiniz.
 
kısaca akım trafosu uçları besleme uçlarını girdikten sonra role arkasındaki numaraları sırsıyla kontaktör bobinlerine giriyorsun.c/k ayarını yapıyorsun örneğin 100/5 akım trafonda k oranını 20 alıyorsun en düşük kondanstör değerin 2.5 kvarsa 2.5/20=0.125 olarak roleye girebilirsin. önce manuelde devreye girip çıkma sürelerine bi bak slm
 
Öncelikle kompanzasyon panonuzda kullanacağınız reaktif rölenin arkasına bakınız, bağlantı şemasını göreceksiniz. Kullanma kılavuzuna bir göz atarsanız, set değerleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca takıldığınız bir yer olursa, reaktif röleyi temin ettiğiniz firmanın teknik ekibinden telefon desteği alınız.

Reaktif röle üretici firmalarının iletişim bilgileri için aşağıdaki linki tıklayınız.

Siemens Reaktif Röle Burada
 

Forum istatistikleri

Konular
128,123
Mesajlar
915,192
Kullanıcılar
449,830
Son üye
xkullanıcı45

Yeni konular

Geri
Üst