Rüzgar Enerji Zirvesi Türkiye (8-9 Aralık 2011)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volcanoos

Katılımcı Üye
Katılım
20 Ara 2007
Mesajlar
2,532
Puanları
56
[h=2]8-9 Aralık 2011- RUZGAR ENERJI ZIRVESI TURKIYE[/h]
RUZGAR ENERJI ZIRVESI TURKIYE
8-9 Aralık 2011
Elite World Hotel, Taksim İstanbul
Bu Zirvede Türkiye'deki Rüzgar Enerjisi Sektörünü ve dünya capinda gelistirmeye odaklanmis yaklasik 150 katilimci ve 20 konusmaci agirlanacaktır. Bunlar Rüzgar Ciftligi Gelistiriciler, Sahipleri, Rüzgar Türbini Imalatçilari ve Rüzgar Ciftligi Yatirimcilar, Hükümet Yetkilileri, Cözüm Saglayicilar, Danismanlar,...
Bu Zirvenin amaci nedir?
Türkiye ekonomik acidan cok hizli büyüyen ve Rüzgar Enerjisi Sektörü icin cok ilginc bir Pazar. Türk pazarinin büyümesiyle endiselerde artmaya basladi. Bunlar Rüzgar Enerjisiyle alakali mevzuatlar, gerekli fonlar nasil elde edilir, maksimum verim elde etmek ve uluslararasi isbirligi Rüzgar Enerjisi Sektörünü nasil hizlandirabilir. Bu Zirvede özel calismalarla, sunumlar, workshop calismalariyla ve is toplantilariyla bu konular ele alinicaktir. Bu iyi bir mevzuat anlayisi ve gelecege yönelik yatirimcilarla is birligi yapmayi saglar.
Bu Zirve Rüzgar Enerjisi Sektörüne ne mesaji verir?
Rüzgar enerjisi dünyanin en hızlı büyüyen enerji kaynagi ve Rüzgar enerjisi bugün en yaygin olarak kullanilan alternatif kaynaklardan biridir. Temiz ve yenilenebilir bir elektrik kaynagidir. Güclu bir hükümet destegi ile, Turkiye 2030 yilinda Avrupanin üçüncü büyük elektrik piyasasi olmaya hazirlanmaktadır.
Türkiye'nin tecrübesi Rüzgar Enerji Sektörüne, yurtiçi ve yurtdisindaki yatirimcilara ve gelecekteki Türk ekonomisine yardimci olacaktir.
Ayrıntılı bilgiye http://www.windsummitturkey.com/index.asp adresinden ulaşabilirsiniz.
 
tabi şimdi bizim gibi öğrenci kitlesini sanırım buraya kabul etmezlerki benim gibi rüzgar enerjisi ile ilgili bir sunum hazırlayacak kişli dahi olsa değil mi
 
Umarım bir gün rüzgardan en çok enerji üreten ülke oluruz..
 
Umarız bu tür enerji zirveleri,şimdiye kadar yaşanmış ve yaşanmaya devam eden uygulama zorlukları,aksamaları,eksiklikleri mükemmel şekilde bertaraf eder ve ideal olan en iyi uygulamanın Türkiye coğrafyası şartları da göz önüne alınarak,bundan sonraki uygulamalar için bir kılavuz,rehberlik görevi sağlanmasına ön ayak olur.İstanbul'da olmadığım için katılma imkanım şu an için bulunmuyor.Ancak alınan ve çıkan tüm sonuçların da en iyi takipçisi olacağımı içtenlikle söyleyebilirim.Alınan sonuçlar ve konuşmacılarla yapılan söyleşiler bir şekilde forumda özetlenerek paylaşıma açılabilirse çok faydalı olacaktır inancındayım.
 
Bu ücretsizmiydi acaba yoksa ücretlimi türkçe mi bunları öğrenme imanımız var mı malüm öğrenci olarak gidicez oraya veya bizi alırlar mı ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,733
Kullanıcılar
449,965
Son üye
Pentium55

Yeni konular

Geri
Üst