proteus kütüphanesi

umutozkans

Üye
Katılım
7 Ağu 2008
Mesajlar
78
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba
Geçende proteus kütüphanesi diye bir şey indirdim bu siteden içinde abuk sabuk kullanılmaya şeyler var. Temel elemanlar gitmiş. Ne yapıcam şimdi. Elinde düzgün bir kütüphane olan var mı?
 
haklısınız bende aynı sorunu paylasıyorum yardımcı olursanız sevinirim
 
Arkadaşlar programı kaldırıp farklı yada aynı versiyonu tekrar kurun eminim gidenler geri gelecektir olmassa size kütüphaneleri rapid aracılığı ile yollamaya çalışırım ihtiyacı olan özel mesaj da atabilir.
 
Yok arkadaşım yaaa. Rezil oldu kütüphane. Tekrar yükledim. Yine olmadı. Adam gibi bi kütüphane var mı elinde. Zener diyot yok yaaa çıldırıcağım.
 
arkadalar ben ısıs te yapyıgım devreyi ares e geçirirken hata veriyo
bazı elemanların ares te karsılıgı yok nasıl yapabiliriz
 
proteusun her versiyonunda library farklılıklrı var bu nedenle indireceğini her kütüphanede böyle problemler yaşarsınız bildiğim kdarı ile. benim başımada benzer olay geldi programı en baştan kurmak zorunda kaldım en azından kendi kütüphanesi tekrar oluşsun die dışarıdan bi dosyayı programa entegre etmek çok zor:s ama asiste olup areste bir komponentle eşleşmeyenler için kendiniz bi foutprint atayabilir yada oluşturabilirsiniz.
uzun zamandır kullanmıyorum ben o programı belki bişeyler değişmiştir inşallah daha basit bi yöntem bulursunuz. ben kullandığım programı komple değiştirdim rahatladım. cadstar kullanıyorum artık ve hiiiççç bi sıkıntım yok darısı sizin başınıza:)
 
yenisini yüklemeden önce eskisinin yedeğini alsaydınız keşke. Geçmiş olsun.
 
Slm bana acil proteus kütüphanesi lazım
 
arkadalar ben ısıs te yapyıgım devreyi ares e geçirirken hata veriyo
bazı elemanların ares te karsılıgı yok nasıl yapabiliriz

benzer elemanlar kullanarak aktarabılırsın
Zaten devreyı plaket ustune aktardıgında elemanların yerıne oturması yeterlıdır
 
arakadaşlar yardım lütfen bu proteus programında bir şey yapmak istedim yanlız entegrenin ayakları ben deki şamaya uymuyor ama entegre aynı entegre modeli filan ama entegrenin ayaklarından bagzıları yok neden böyle bu program entegrelerin ayakları niye tam degil kullanıcagım ayakları kendim seçmek istiyorum ama yarısıvar yarısı yok bu programda nedenini bilen varsa yardımcı olsun lütfen anlamadım girtti neden seçimi bize bırakmıyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,482
Mesajlar
917,939
Kullanıcılar
450,451
Son üye
halilke

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst