Proje: Ucuz Elektrik - Toprak Aküsü - Maliyet 200 TL ve 3KW

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu adamın paylaştığı şeyi sizlere iletiyorum. Görevim burada bitiyor. Eğer bir arkadaş burada yazanları küçük ölçekte dener ve sonuçları bir kaç elektrot için paylaşırsa hepimiz bilgileniriz. Bahçeli bir evim var fakat oraya yazdan yaza gidiyoruz. Yazın bu projeyi yapmayı düşünüyorum. Umarım burada anlatıldığı gibi 3kW elektrik üretmeyi sizler de başarırsınız. Ancak asitleri kullanırken dikkatli olun. Asitleri doğrudan kullanmıyorsunuz mutlaka su ile seyrelttikten sonra uyguluyorsunuz. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

Basit Serbest Enerji Aygıtları
Serbest enerji ve “serbest enerji” ile ilgili sihir yoktur, satın almak zorunda olduğunuz bir yakıt kullanmanıza gerek kalmadan çıktı enerjisi üreten bir şey demek istiyorum.


Bölüm 26: Yere Gelen Güç

3 Kilowatt Toprak Aküsü

Bu pilin şarj edilmesi gerekmez. Toprak pilleri iyi bilinmektedir. Onlar toprağa gömülü elektrot çiftleridir. Elektrik onlardan çekilebilir, ancak güç seviyeleri büyük olmadığından genellikle çok az ilgi gösterirler. Bununla birlikte, 1893 tarihli patentinde Michael Emme, Amerika'da yaşayan bir Fransız, tasarımının dünya pilinden nasıl çok ciddi bir güç seviyesi elde edebileceğini belirledi. ABD 495.582 patentinde tanımladığı bu özel ünitede, üç kilowatt veya 4 HP olan 54 voltun hemen altında 56 amper alıyor. Bu erken tarihte, genel olarak, elektriğe çok fazla ihtiyaç duyulmuyordu, ancak Michael, her bir bileşenin sayısını ve bağlantı yöntemini seçerek, istenen herhangi bir voltaj ve / veya akım kaynağının olabileceğini belirtiyor. Bu elbette elektronik içermeyen basit bir sistemdir.

Lütfen bazı yapı biçimlerinin güçlü asitleri kullandığını ve güçlü asidin dikkatsizce kullanılmasının cilt ve diğer hasara neden olabileceğini unutmayın. Asitlerle çalışırken koruyucu giysiler kullanılmalı ve dikkatsizce kullanım su sıçramalarına neden olursa bir alkali derhal kullanıma hazır olmalıdır.

Patentini özetleyen Michael şöyle diyor: İcadım,

hazırlanmış bir toprak gövdesinin elektrotlar veya elementler için destek ve uyarım aracı olduğu elektrik kimyasalları ile ilgilidir. İstenen gerilimi ve / veya amperi üretmek için herhangi bir sayıda eleman aynı toprak parçasına monte edilebilir ve bir zincir veya zincirler dizisine bağlanabilir.

Birkaç düz eleman zincirinin, zincirler arasındaki boşluğun, zinciri oluşturan elemanlar arasındaki boşluktan daha büyük olması şartıyla ayrı ayrı çalışabileceğini tespit ediyorum. Oldukça ayrı olduğundan, bu zincirler voltajı artırmak için seri olarak veya mevcut akımı artırmak için paralel olarak bağlanabilir.

Topraktaki toprağın, zincirdeki her elemanı oluşturan elektrotların etrafındaki yakın alanda hazırlanması gerekir.


Fig100.gif

Şekil 1, bir zincire bağlı beş elemanı göstermektedir. Bu görünüm yukarıdan, her deliğin yedi ayrı elektrot çifti içerdiği yerdeki delikleri gösteren dikdörtgenlerle birlikte.


Fig101.gif
Fig102.gif

Şekil 2 ve Şekil 3, tek tek elektrotların işlenmemiş toprak “B” ile çevrili hazırlanmış “C” toprağına nasıl yerleştirildiğini göstermektedir. Elektrot “D” demirden ve “E” karbondan yapılmıştır.


Fig103.gif

Şekil 4, kama şeklindeki elektrotların alternatif bir yapı olarak nasıl kullanılabileceğini göstermektedir. Bunun avantajı, konik bir elektrotu yerden çekmenin daha kolay olmasıdır.


Fig104.gif

Şekil 5, bir elemanlar zinciri kullanıldığında çalışan iç akım akım devrelerini göstermektedir. Oklar, akım akışının yönünü gösterir.


Fig105.gif

Şekil 6, hazırlanan toprak alanlarını periyodik olarak nemlendirmek için uygun bir yöntemi göstermektedir.

Herhangi bir tür toprak, her elektrot çiftini hemen çevreleyen toprağı, oksijen, klor, brom, iyot veya flor bakımından zengin bir uygun çözelti ile veya bir çözelti ile doyurarak bu tür bir elektrik jeneratörü ile kullanım için uyarlanabilir. bir alkalinin tuzu.

Elektrotlar için pozitif elektrot için yumuşak demir ve negatif elektrot için sert pres kok kömürü kullanmayı tercih ederim. Pozitif elektrot, tercihen dairesel bir kesiti olan U-şekilli bir demir çubuktur. U'nun iki uzuvu karbon çubuğunu dizginler. Dökme demir kullanılabilir, ancak içindeki karbon ve diğer safsızlıklar nedeniyle, muhtemelen daha düşük bir voltaj verir.

Magnezyum, karbonun negatif elektrot olduğu elektrot çifti başına 2,25 volt üreten mükemmel sonuçlar verir.


Fig107.gif
Fig106.gif

Buluşumun uygulanmasında, üretici zinciri veya zincirleri içerecek kadar yeterli alana sahip bir zemini seviyeliyorum. Örneğin, her biri 20 inç (500 mm) uzunluğunda ve iki inç (50 mm) çapındaki üç yüz pozitif eleman için, Şekil 3'te gösterildiği gibi bükülmüş, toprak parçasının uzunluğu yaklaşık 10 metre olmalıdır (32 metre). ve 3 fit (1 metre) genişliğinde. Bir çizgide birbirinden 30 inç (735 mm) uzaklıkta (merkezden merkeze) 43 delik kazdım. Her bir delik 10 inç (250 mm) genişliğinde ve 30 inç (750 mm) uzunluğunda ve yedi çift elektrot içerecek kadar derin.

Deliklerden çıkarılan gevşek toprak, jeneratörü aktif hale getirmek için seçilen tuz veya asit ile karıştırılır. Örneğin, zemin bir bitkisel küf ise, toprağı doyurmak için yeterli miktarda ticari konsantre nitrik asit eklenmeli ve manganez peroksit veya pirolusit kütle ile karıştırılmalıdır. Toprak kumlu bir karaktere sahipse, hidroklorik asit veya sodyum karbonat (“çamaşır sodası”) veya potas kullanılabilir. Bobin bir kil ise, hidroklorik veya sülfürik asit ve sodyum klorür kullanılabilir, tuz suda çözülür ve asit toprağa karışmadan önce deliğe dökülür. Deliğin tabanı suyla nemlendirilir ve hazırlanan toprak, kalın bir macunun kıvamına kadar suyla karıştırılır ve elektrotları çevreleyen deliğe yerleştirilir.


Fig105.gif

Hücre sayısının arttırılmasıyla, jeneratörün kapasitesi, istenen herhangi bir güç çıkışına uygun şekilde arttırılabilir. Hazırlanan toprak gövdesi periyodik olarak nemlendirilmelidir, tercihen harekete hazırlanırken ilk olarak işlendiği asit ile nemlendirilmelidir. Sürekli kullanım için olan bir jeneratörde, Şekil 6'da "A" olarak gösterildiği gibi bir rezervuar sağlamayı tercih ediyorum ve asit zinciri tarafından asitsiz saldırıya uğramamış bir malzemeden yapılmış bir borudan bir nozül geçirmeyi tercih ediyorum. Her bir elemanın üzerinde, böylece hepsi kolayca nemlendirilebilir. Hazırlanan toprak ve elektrotlar arasındaki herhangi bir oksit birikimi ya da reaksiyonun diğer ürünleri, pozitif elektrotu yükselterek ve daha sonra tekrar yerine zorlayarak çıkarılabilir. Karbon elektrot, bulunduğu yerden kaldırılmadan kolayca döndürülerek temizlenebilir.

Jeneratörün kullanım süresi boyunca tuz veya asit ilavesinin gerekmediği sürenin arttığını biliyorum. Örneğin, ilk kullanım günü boyunca, 10 saatlik kullanımdan sonra asit veya tuz ilave edilmeli, bunun ardından 26 saat hizmet verecek ve daha sonra başka bir nemlendirmeden sonra, 48 saat boyunca devam edecek ve böylece devam edecektir. nemlendirme arasındaki sürenin artması. Bu jeneratör çok tutarlı ve güvenilir bir şekilde çalışır.

* * * *
Günümüzde Şebeke voltajını değiştiren akımı, kullanımda en uygun yöntem olarak görüyoruz. Böyle bir sistem için, on iki volt veya yirmi dört volt ile çalışan sıradan bir invertör kullanmaya meyilliyiz. Bununla birlikte, çalışma giriş akımının yüksek olduğu ve bu akımı taşımak için kullanılan telin kalın olması gerektiği unutulmamalıdır. 12V'da, her bir kilovat en az 84 amperlik bir akımdır. 24V'da bu akım 42 amperdir (invertörün kendisi daha az satın alındıkça daha pahalıdır). 1500 watt'lık bir invertörden önemli ölçüde ev kullanımı yapılabilir.

Michael Emme tarafından tarif edilen yumuşak demir / karbon yapı, yüksek akım çekişinde set başına yaklaşık 1,25V gösteren 43 set elektrottan 54V üretir. On veya on bir elektrot setinin yüksek akımda yaklaşık 12 V vereceği ve paralel olarak bağlanan bu zincirlerden üçünün, sürekli olarak düşük işletme maliyetiyle 1500 watt 12V invertöre güç verebilmesi muhtemel görünüyor.


Patrick Kelly
http://www.free-energy-info.com
http://www.free-energy-devices.com
http://www.free-energy-info.tuks.nl
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Masallah hic kendinize toz kondurmuyorsunuz, o zaman boyle devam edin bu kafayla.
 
Ben buldum %100 free
Yaf benim önerimi dikkate alan yok mu arkadaşlar :D
Bakın kardeşimiz ne güzel yapmış. Takribi 1TL lik malzeme ile 7V a kadar gerilim üretebiliyor. Bundan 10 tane yapsak 70V elde ederiz vayy beee.
Ya da 2 şer adet yaparak 14V elde ederiz ki bu gerilim tam dolu bir aküye eşdeğerdir.
Üstelik ledler güneş ışığında bozulmazlar. Yani bu projede kullanılan elemanlar ömür boyu kullanılabilir.
Bence bu projeyi yapmak lazım. 100 adet yaparsak bir evin tüm enerjisini karşılayabiliriz belki.
 
Yaf benim önerimi dikkate alan yok mu arkadaşlar :D
Bakın kardeşimiz ne güzel yapmış. Takribi 1TL lik malzeme ile 7V a kadar gerilim üretebiliyor. Bundan 10 tane yapsak 70V elde ederiz vayy beee.
Ya da 2 şer adet yaparak 14V elde ederiz ki bu gerilim tam dolu bir aküye eşdeğerdir.
Üstelik ledler güneş ışığında bozulmazlar. Yani bu projede kullanılan elemanlar ömür boyu kullanılabilir.
Bence bu projeyi yapmak lazım. 100 adet yaparsak bir evin tüm enerjisini karşılayabiliriz belki.
Ustam bir de topraga gomdugunu dusunsene en az 3-5kW :D, hem topragi da kirletmez bu proje, o ucuz degersiz gorulwn bereketli toprak sonrasinda baska amacla da kullanilabilir, hos bazi kiymet bilmezler cole cevirmek istese de hala meyvesini yemek istemektedirler o_O:mad:.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,966
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst