emikro
Üye
Kişisel Bilgiler
Adı - Soyadı: Salih KEPKE
Tel: 0553 600 53 52
E-Posta: [email protected]
Genel Bilgiler
Eğitim Durumu: YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Elektronik ve Haberleşme Müh. Öğrenci
Toplam Tecrübe: Yaklaşık 3-4 Yıl
Çalışma Durumu: Hafta Sonu , Home Office , Proje Ödevi
Askerlik Durumu: 2018 tecilli
Eğitim Bilgileri
Üniversite:
Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu / End. Elektronik 2006-2008
Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu / End. Otomasyon 2008-2010
Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği 2012-2016
Lise:
Urla Endüstri Meslek Lisesi / Elektronik
İş Tecrübeleri
*6 Hafta - Yıldız Teknik Üniversitesi Robotik Otomasyon Kulübü (Baskı devre tasarımı Eğitimi
*2 yıl -Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu (Tekniker)
*Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Mantarhane Otomasyonu(Çiller Gurubu, Plc ,Elimko,Pt100,Oransal valfler)
*Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Sera Otomasyonu( nem ve sıcaklığa göre Havalandırma Panellerinin Açılması Kapatılması)
*Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu İklimlendirme ve Soğutma Bölümü Deney Setleri Tasarımı
*Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Endüstriyel Otomasyon Bölümü Deney Setleri Tasarımı (Otomatik Kumanda Eğitim seti)
*Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Elektirik Bölümü Deney Setleri Tasarımı (Motor Kontrol Eğitim Seti)
*Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Elektronik Bölümü Deney SetleriTasarımı (pic Programlama ve Deney seti, Opamp Deney Seti)
*Elektronik Kart Tasarımı ve Programlaması( PT100 okuma kartı, Pic Programlama ve Deney seti, Isı okuma ve Isıtıcı Kontrol Kartı, Otomatik Kapı konrol Kartı, Turnike Geçiş Sistemi,RFİD sistem,433Mhz kablosuz İletişim vs vs...)
*Otomatik kumanda, Pano yapımı ( Kumanda devreleri, Hız Kontrol)
*1,5 Ay - Özkan Demir Çelik (Elektrik Atölyesi)
*8 Ay - Vestel Yetkili Servis (Beyaz Eşya, Klima Motaj)
*Elektrik Tesisatı (Topraklama Hattı, Görüntülü diaofon sistemi,Zil tesisatı,Elekrik tesisatı,Uydu Kurulumu)
*Bilgisayar Bakımı Onarımı (Bilgisayar Labaratuarı Ağ Kurulumu)
*Cep Telefonu Tamiri
*Elektronik Tamiri
Nitelikler
Sorun algılama ve Çözme üzerinde yetenekliyim.
Yabancı Dil: ( Okuma:8 Yazma:8 Konuşma:5 )
Bilgisayar Bilgileri: C,Pic Basic,Asm,İleri Seviye s7_200 PLC,S7_300,400,Mitsubishi PLC, Scada,Wincc Flexible,Proteus,Eagle,Multisim,AutoCad,Eplan
Sertifika Bilgileri:
S7_300,400 Plc Merkezi eğitimi
İSO 9001 Kalite yönetim sistemi
Bir çok seminerler vs vs
Dernekler - Kulüpler: Yıldız Teknik Üniversitesi Robotik Otomasyon Kulübü, İEEE Kulübü
Hobiler:
Bağlama,Gitar,Flüt İcra etmek, Balık Tutmak, Çevrede olan biteni izlemek, Keşif yapmak
Referanslar için Mail atın
Adı - Soyadı: Salih KEPKE
Tel: 0553 600 53 52
E-Posta: [email protected]
Genel Bilgiler
Eğitim Durumu: YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Elektronik ve Haberleşme Müh. Öğrenci
Toplam Tecrübe: Yaklaşık 3-4 Yıl
Çalışma Durumu: Hafta Sonu , Home Office , Proje Ödevi
Askerlik Durumu: 2018 tecilli
Eğitim Bilgileri
Üniversite:
Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu / End. Elektronik 2006-2008
Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu / End. Otomasyon 2008-2010
Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği 2012-2016
Lise:
Urla Endüstri Meslek Lisesi / Elektronik
İş Tecrübeleri
*6 Hafta - Yıldız Teknik Üniversitesi Robotik Otomasyon Kulübü (Baskı devre tasarımı Eğitimi
*2 yıl -Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu (Tekniker)
*Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Mantarhane Otomasyonu(Çiller Gurubu, Plc ,Elimko,Pt100,Oransal valfler)
*Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Sera Otomasyonu( nem ve sıcaklığa göre Havalandırma Panellerinin Açılması Kapatılması)
*Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu İklimlendirme ve Soğutma Bölümü Deney Setleri Tasarımı
*Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Endüstriyel Otomasyon Bölümü Deney Setleri Tasarımı (Otomatik Kumanda Eğitim seti)
*Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Elektirik Bölümü Deney Setleri Tasarımı (Motor Kontrol Eğitim Seti)
*Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksek Okulu Elektronik Bölümü Deney SetleriTasarımı (pic Programlama ve Deney seti, Opamp Deney Seti)
*Elektronik Kart Tasarımı ve Programlaması( PT100 okuma kartı, Pic Programlama ve Deney seti, Isı okuma ve Isıtıcı Kontrol Kartı, Otomatik Kapı konrol Kartı, Turnike Geçiş Sistemi,RFİD sistem,433Mhz kablosuz İletişim vs vs...)
*Otomatik kumanda, Pano yapımı ( Kumanda devreleri, Hız Kontrol)
*1,5 Ay - Özkan Demir Çelik (Elektrik Atölyesi)
*8 Ay - Vestel Yetkili Servis (Beyaz Eşya, Klima Motaj)
*Elektrik Tesisatı (Topraklama Hattı, Görüntülü diaofon sistemi,Zil tesisatı,Elekrik tesisatı,Uydu Kurulumu)
*Bilgisayar Bakımı Onarımı (Bilgisayar Labaratuarı Ağ Kurulumu)
*Cep Telefonu Tamiri
*Elektronik Tamiri
Nitelikler
Sorun algılama ve Çözme üzerinde yetenekliyim.
Yabancı Dil: ( Okuma:8 Yazma:8 Konuşma:5 )
Bilgisayar Bilgileri: C,Pic Basic,Asm,İleri Seviye s7_200 PLC,S7_300,400,Mitsubishi PLC, Scada,Wincc Flexible,Proteus,Eagle,Multisim,AutoCad,Eplan
Sertifika Bilgileri:
S7_300,400 Plc Merkezi eğitimi
İSO 9001 Kalite yönetim sistemi
Bir çok seminerler vs vs
Dernekler - Kulüpler: Yıldız Teknik Üniversitesi Robotik Otomasyon Kulübü, İEEE Kulübü
Hobiler:
Bağlama,Gitar,Flüt İcra etmek, Balık Tutmak, Çevrede olan biteni izlemek, Keşif yapmak
Referanslar için Mail atın
Moderatör tarafında düzenlendi: