pro-face marka ekran ve kablosu

bahadir60

Üye
Katılım
25 Ara 2008
Mesajlar
16
Puanları
1
elimde bulunan proface AGP3302-b1-d24 model ekran ile ilgili bir sorunum var. tanımlayacak olursam . ekran ilk açılışta normal fakat program devreye girdiği zaman ekranın yarısı silik çıkıyor. bunun sebebi ne olabilir tahmini yada tecrübesi olan varsa sevinirim..

ekran programını çekip başka modele yükleyim dedim lakin ekran program kablosuna 175euro fiyat verdiler. ekranın kendisine de 700 euro fiyat verdiler . ben programı çekip başka bir markaya yüklemek istiyorum zira 3.7" ekrana 700 euro çok geldi.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Öncelikle fiyatı nereden aldınız bilmiyorum ama o fiyat ( 700 Euro ) gerçekçi bir fiyat değil biraz daha düşük olması gerekiyor. Ayrıca dediğiniz gibi elinizdeki panel 3.8" değil 5.7" blue mode bir operatör paneli.
Birde bildiğim kadarı ile bir paneldeki yazılımı convert edip başka bir marka cihaza yüklemeniz mümkün değil. Başka panel kullanacaksanız programı yeniden yazmanız gerekiyor.
Daha detaylı bilgi için hidro-tek firması ile irtibata geçmenizde fayda var.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,853
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst