PLC Merkezinden s7-300-400 eğitimi alanlar...

Plc merkezi'nde eğitim zamanları hafta içi veya hafta sonu olabilmektedir.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
arkadaşlar bende plc merkezinden s7 300 eğitimi aldım beklentimden fazlasını sundulaar. eğitimci arkadaş sordugum bütün sorulara cvp vermeye çalıstı. saha bilgisi gerektiren sorulaarımda ise plc merkezi'nin proje kısmındaki arkadaşlar eğitim sırasında yardımcı oldular ve hala'da takıldıgım konularda telefon ile teknik destek alıyorum. buradan tum plc merkezi calısanlarına ve ozellıkle Engin ALTIN Bey'e yazmış olduğu kitaplarından dolayı tskr ediyorum. HERKESE TAVSİYE EDERİM. Muhammet KARAMAN
 
Bende eğitim alanlardanım eğitimden çok memlun kaldım..Bu epitimi almamda katkısı olan sayın kontrol kalemi yöneticilerine ve plc merkezi çalışanlarına çok teşekkür ederim.
 
bede gece hafta plc merkezınden cekılıs onucu egıtım kazandım.cok etkılı ve faydalı bir kursu öncelıkl kontrolkalemi.coma boyl bı ımknı sagladıgı ıcın tesekkur ederım.sonrasındada 5 gun kurs boyunca bıızmle ılgılenen plcmerezi.com personline sonsuz tesekkur ederım.sevgilerle.(winscc çekilişinde yıne kazanırsam görüşmk üzere)
 
bende plc merkezinden eğitim aldım ve çok memnum kaldım her türlü yardımcı olmaya çalışıyorlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,252
Mesajlar
916,209
Kullanıcılar
450,067
Son üye
ERENLER04

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst