PLC genel bağlantı..

baggio

Üye
Katılım
29 Ara 2007
Mesajlar
97
Puanları
1
Benim elimde bi proje var..Projeyi çözmeye çalışıyorum ama kafam allak bullak oldu.Plc nin girişlerine 24 v girilmiş butonlar koyulmuş önüne.SS ucuna Autonicsin sayıcısından çıkan L- ucunu girmişler.Bu da -24V mudur yoksa 0 mıdır.Güç kaynağının - ucundan gelmiş.. ?
Plc nin çıkışında C0 ucu Delta servo driverin gnd ucuna bağlı.Y0 yine driverin M0 ucuna bağlı.Burada C0 0 mı.M0 ın yani Y0 ın değeri nedir.Şunu da belirteyim C1 ve C2 de 220 V AC bağlı.Y uçlarında da kontaktör ve kontaklar bağlı. Bir nevi girişleri DC çıkışları AC bağlamış..Mümkün mü..
Ek modülde ise girişe butonları 24 V vermiş.Çıkışın C20 ucuna 24V bağlı.Çıkıştaki röle ve röleye bağlı valfler diğer ucu -24V da.0 da olması gerekmiyor mu. KAfam çok karıştı. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
projeyi scanner yardımı ile tarayıp bizimle paylaşırsan bir yardımımız dokunur diye düşünüyorum
 
Arkadaşlar projeyi çözdüm teşekkür ederim..Delta plc kardeşim.. dökümanlara bakıp da anlayamadığım için sordum zaten..Gene de zahmet edip mesaj yazmışın.Sağolasın.yardımlarını bekliyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,222
Mesajlar
915,918
Kullanıcılar
450,012
Son üye
erenc348

Yeni konular

Geri
Üst