PLC Eğitimi

yusserm

Üye
Katılım
4 Ocak 2010
Mesajlar
18
Puanları
1
Arkadaşlar istanbulda bazı teknik liselerde ücretsiz PLC eğitimi verildiğine dair duyum aldım. Bu konuda bilgisi olan var mı ?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
şöyle bir tanede sakaryada yada izmitte olsa var ya yol parası demem giderim
 
nekadar etkili oluyor daha önce eğitim alan varmı?
 
arkadaşım istanbulda bildiğim bahçelievlerdeki meslek lisesi veriyor diye biliyorum. forumda araştırırsan adını bulursun şu an hatırlayamıyorum.
 
Çok büyük etkisi oluyor hiç bilmyorsan bile temel sevide öğrenip basit soruları kendi başına yapacak bilgiye sahip oluyorsun ileri düzeyde öğrenmek için kursa gitmeden önce zaten temel seviyede bilgi sahibi olmanız gerekiyor.
Takip edip açıldığından gitmenizi öneririm Fakat kursdaki hocaların verdiği eğitimin kaliteside önemli herkes işini hakkıyla yapamıyor.
Bahçelievlerde Ali hoca gayet güzel kurslar açıyor.
 
kursa gitmeden de temel bilgiler ile kendimizi geliştirmemiz mümkün mü yada bunun için ne yapabiliriz kurs şansımız pek olmuyorda
 
kursa gitmeden de temel bilgiler ile kendimizi geliştirmemiz mümkün mü yada bunun için ne yapabiliriz kurs şansımız pek olmuyorda

Yavuz EMİNOĞLU'nun Temel Seviye PLC(s7300) kitabı var şiddetle tavsiye edilir.
Forumda da konusu geçmişti küçük bir araştırma ile detaylara ulaşabilirsiniz...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,272
Mesajlar
916,369
Kullanıcılar
450,098
Son üye
akaremir31

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst