Pic16f84 ile İlgili Tam döküman devreler lazım yardımcı olabilecek var mı?

SyNaX

Üye
Katılım
22 Şub 2010
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
36
Arkadaşlar pic16f84a ile yapabilecegim cok zor olmayan devreler lazım yardımcı olabılecek biri var mı?
 
Biotek arkadaşım, kusura bakma da. Bütün konulara sanki soruya cevap veriyormuşsun gibi link koymuşsun. Tıklanan linkte de sana ait olduğunu sandığım bir site ve giriş yap şeklinde bir uyarı çıkıyor. Sence bu konulara cevap verecek uzman arkadaş yok mu bu forumda? Ayrıca burası bir forum değil mi, sen başka bir sitenin forum linki veriyorsun? Senin bu hareketlerin aynı otobüs terminalinde bekleyen "abi nereye" diyen tiplerin hareketine benzedi. Bence o siteye üye çekmek için başka bir yol seçmen gerekir.:mad::mad::mad:
 
üye çekmek degil paylaşım üye olmadanda burdanda faydalanılmıyor biliyorsun forum sitesi benim evet ama ihtiyacı olan arkadaşlar ordanda faydalanabilirler benim burdada paylaşımlarım var kötü bir niyetimde yok sende sadece bu forum sitesindende faydalanıyor degilsin kimbilir hangi forumlarda geziniyorsun..
 
Ama ben başka forum linki veripte bu forum üyelerini başka forumlara sürüklemeye çalışmıyorum. Üstelik burda mesaj yazanların tamamı bu sitenin üyesi. Yani bu hareket bence pek etik değil. Bu benim kişisel fikrimdir. Eğer yanlışım varsa özür dilerim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,188
Mesajlar
915,702
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst