PIC in Klavye olarak kullanımı

icetea

Üye
Katılım
14 Ocak 2009
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
43
Arkadaşlar benim öğrenmek istediğim PIC 16F877 ye bağlı 10 adet butona basıldığında bilgisayarımda klavyeye sırasıyla 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 basılmış gibi bilgi göndermek ve bu butonlara bağlı olan ışıkları yakmak..bilgisyarda bunu niçin gerekli program hazır sadece pic ile butonlara basıldığında hangi butona basıldığı bilgisini bilgisayara aktarmam gerekiyor.


bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
 
şimdi senin bilgisayarda kullandıgın programın haberleşmesi nedir onu bilmek gerekiyor. yani seri portmu yoksa ps2 klavye girişimi ona göre sana izlemen gereken yolu yada devreyi oluşturabiliriz. aslında senin yapmak istediğin seri porttan bilgileri pc ye aktarmak anladığım kadarıyla tam olarak ne yapmak istediğini yaz devresini ve programı hazırlayıp koyayım.
 
benimde aynı problemim var pic ile usb klavye yapacağım yardımcı olursanız sevinirim

bilgisayara usb den takılabilen ekstra klavye olarak düşünebiliriz.. Bunu mikrodenetliyici kullanarak nasıl yapabilirim elinizde döküman ve benzer var ise yardımcı olursanız sevinirim..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar banada usb den bilgisayara bağlantılı sadece klavyenin F3 fonksiyonu işlemini görecek bir pic devresi lazım bunu nasıl yapabilirim? Bunu ücret karşılığı yapabilecek bu yaptığınıda fatura edebilecek varsa benle iletişime gecebilirmi..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst