Bilgisayar Başında Para Kazanma Fırsatı Sunan 11 Çılgın İş

Kalemdrn

Üye
Katılım
2 Şub 2017
Mesajlar
52
Puanları
1
Yaş
34
Bilgisayar başında çokça zaman geçiriyorsanız para kazanmak için de alternatifleriniz var demektir. İşte bilgisayar başında para kazanmanızı sağlayacak iş fikirleri:

ar-basinda-para-kazanma-firsati-sunan-10-cilgin-is.jpg


Bilgisayar kullanımı hayatınızın ne kadarını kaplıyor, günlük yaşantınızda ne kadar vaktinizi başında geçiyorsunuz? Uzunca bir süreyi bilgisayar başında geçirmek artık normal görülebilir. Çünkü günlük yorgunluğumuzu atmak için bile Facebook’a girip oyun oynayabiliyoruz. Bilgisayar kullanımının arttığını ve yeni nesil iş modellerinin de internete taşındığını düşünecek olursak; oyun oynayarak bile para kazanıldığını görebiliriz.

Bilgisayar başında oturarak para kazanma fikri birçok kişiye oldukça cazip gelmektedir. Rahat, keyfe keder bir iş olduğunu düşünülür. Elbette beden gücüyle yapılan işlerle karşılaştırıldığı zaman daha rahat olduğu söylenebilir; ama her işte olduğunu gibi bilgisayar başından yapılan işlerin de ciddi sorumlulukları bulunmaktadır. Birçok kişi için oldukça cezbedici iş modellerini oluşturmaktadır ve genel olarak ek iş yapmak isteyen kişiler için oldukça iyi fırsatlar bulunmaktadır.

Dilerseniz, hemen bilgisayar başından para kazanmanızı sağlayacak iş fırsatlarına göz atalım:

Sosyal Medya ile Uğraşmak

r-basindan-para-kazanmak-sosyal-medya-ile-ugrasmak.gif


Günümüzde internet aracılığıyla yapılacak en iyi işler arasında, neredeyse tüm günümüzü geçirdiğimiz sosyal medya ağları yer alıyor. Birkaç farklı şekilde para kazanma imkanı sunan sosyal medya ağları, bilgisayar başından yapabileceğinizi güzel işlerden birisi. Yapmanız gerekenlerin de oldukça basit olduğunu belirtmeliyim. Büyük takipçi sayısına sahip ve bu takipçilerin gerçek etkileşimli kişiler olması gerekiyor. Ardından bir firmanın reklamını yapabileceğiniz gibi kendi ürünlerinizi satmak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda sayfa büyütüp satabilir veya şirketler için kurumsal sosyal medya ağlarını yönetebilirsiniz. Sosyal medya ağları, hem iş hem de günlük yaşamda oldukça büyük bir yer kaplamaya başladı ve bu durumdan sizler de istifade edebilirsiniz.

Kripto Para Piyasasını Takip Etmek

kripto-para-piyasasini-takip-etmek.gif


Bitcoin ile başlayan kripto para çılgınlığı, beraberinde binlercesini daha getirdi. 1500’den fazla kripto paradan olan piyasa, yeni milyonerler ortaya çıkartırken, yatırım yapmayanların pişman olmasına neden oldu. Buna karşın kimileri piyasayı güvensiz olarak yorumluyor; ama ilgili kişiler gerekli analizleri yaparak kazançlı sonuçlar elde edebiliyorlar. Birçok kişi ise anlamıyor olsa bile kripto paralarla işlem yaparak para kazanmak istiyor. Ama piyasa hakkında bilgi sahibi olmadan ve takip etmeden başarılı olmak pek mümkün gözükmüyor. Eğer sizler bilgisayar başında fazlaca vakit geçiriyor ve piyasanın mantığını anlayabiliyorsanız takip ederek kazanç elde edebilirsiniz. Ama bu işten pek anlamıyorsanız hiç girmemeniz daha iyi olacaktır.

Blog Açmak
bilgisayar-basindan-para-kazanmak-blog-acmak.gif


Bloglama işi günümüzde birçok kişinin ek gelir elde ettiği bir iş haline geldi. Önceden birer günlük gibi kullanırken şimdi para kazanmak için emek verilen yerler haline geldi. Sayısının da oldukça fazlalaştığını söyleyebiliriz. Peki, bu işten nasıl bir kazanç elde ediliyor? Kaliteli bir bloga sahip olabilir, Google veya çeşitli firmaların reklamlarından para kazanabilirsiniz. Affilate marketing denen, bir firma için müşteri sağlama işini yapabilirsiniz. Aynı zamanda SEO için bazı web sitelerine backlink satmak için de blogları kullanabilirsiniz. Elbette bunlar için gerçekten kaliteli bir bloga sahip olmalısınız. Özgün yazıları bulunan ve belki de en önemli niche sektörlere hitap eden bloglar oluşturmalısınız.

Sanal Asistanlık Yapmak

bilgisayar-basindan-para-kazanmak-sanal-asistanlik.gif


Sanal asistanlık işi de günümüz mesleklerinden birisi. Eskiden büyük yöneticilerin altına çalışan ve o gün yapılması gereken işleri konusunda yardımcı olan kişilerken, günümüzde bilgisayar başından verilen bir hizmet haline geldi. Hatta bazı uygulamalar sayesinde bir insan olmaksızın asistana sahip olabiliyorsunuz. Eğer tüm gününüzü bilgisayar başında online olarak geçirebilecekseniz, bir yöneticinin günlerini planlama, toplantılarını ayarlama gibi işler yapabilirsiniz. İsterseniz evinizde pijamalarınızla oturun ister arkadaşlarınız kahve için. Bunları yaparken bir yandan bilgisayar sayesinde sanal asistanlık görevinizi yapabilirsiniz. Bazı yöneticiler için belli yetkinliklere sahip kişiler olmanız gerekirken bazıları için bir sekreterin yaptığı küçük işleri yaparsınız. Bu şekilde para kazanmak ise birçok kişiyi cezbetmektedir.

Dev Hisse Senetlerine Yatırım

asindan-para-kazanmak-dev-hisselere-yatirim-yapmak.gif


İnternet kullanımının yatırım dünyasında da fazlasıyla yer alması, yatırım alışkanlıklarını da değiştirdi diyebiliriz. Yani eskiden yatırım aracı olarak dolar, altın ve belli başlı hisse senetleri tercih edilirken; günümüzde Apple, Microsoft, Facebook, Google, Twitter gibi tüm dünyanın tanıdığı şirketlerin hisselerine de yatırım yapılabiliyor. (Nasıl yapacağınızı görmek için tıklayın.) Aynı zamanda bu şirketler hakkında daha rahat bilgiler elde edilebildiği ve hisse fiyatlarının kullanıcı büyüklüğü gibi nedenlere bağlı olması nedeniyle kolay tahmin edilebilme özellikleri bulunmaktadır. Yeni nesil diyebileceğimiz bu yatırım araçları ise gençlerin gözde yatırımları arasında yer alıyor diyebiliriz. Daha basit bir şekilde ve internet üzerinden basitçe al – sat emirleri vererek yatırımınızı gerçekleştirebilir, anlık fiyat değişimlerinden bile para kazanabilirsiniz.

Youtube Kanalı Açmak

isayar-basindan-para-kazanmak-youtube-kanali-acmak.gif


Bildiğiniz gibi Youtube artık bir televizyon kanalından daha çok ziyaret ediliyor. Öğrenmek istediğimiz bilgilerden, eğlenmek gülmek için bile Youtube’yi kullanıyoruz. Durum böyle olunca iş modelleri de kendiliğinden gelişiyor. Birbirinden farklı alanlarda faaliyet gösteren Youtube kanalları açılıyor ve buradan para kazanılıyor. Google’nin bir hizmeti olan Youtube, bloglarda olduğu gibi reklam gelir sağlıyor. Dünya çapında Youtube milyoneri olmuş kişiler bulunuyor ve gün geçtikçe yeni milyonerle de tanışmaya devam ediyoruz.

KAYNAK
 
maddeler güzel hoşta bunun için çok iyi girişimi olan birisi olmalı bu hepsini gerçekleştirecekse eğeki
 
Kripto parada trade eden iyi kazanır. Yalnız formasyonları ve indikatörleri kullanmayı iyi bilmek yeterli değil. Stoplu işlem acmayı bilenler ve aza kanaat edenler kazanır bu iste.
 
ne kadar kazanıyorsunuz acaba ?
 
ne kadar kazanıyorsunuz acaba ?
ek yorum:
az önce 3d satış sitesine bakayım dedim, eski çizimlerim patır patır satılmış.
sabah 8, gece 11'e kadar çalışan birinin çok fazla boş vakti olmuyor maalesef,
ama bir yandanda profildeki $ işaretinde gözüm derinlere daldı kaldı... galiba pazar günlerini de çizim yapmaya ayıracağım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,227
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst