pic basic pro

mstfmrt

Üye
Katılım
21 Tem 2010
Mesajlar
74
Puanları
1
pic basic pro yu formda bulamadım..link verebilirmisiniz arkadaşlar.
 
sağol dostum hemen bakıyorum MicroCodeStudio denilen şey pic basic pro mu oluyo?
 
microcode IDE (program yazdıgımız editör ) picbasic ise compiler derleyici bu şu anlama gelir basitce microcode ile programı yazarsın picbasic bunu hex e çevirir bu arada microcode ile picbasic i bir birine tanıtman gerekir . Türkiye forumlarının picbasic ustası ETE nickli arkadaşdır google de araştır
 
peki pic basic pro mu tavsiye edersiniz yoksa assembley diliyle yazılmış pic programını..aslında ben assembly diliyle yazmaya başlamıştım ufaktan ufaktan..ama bi arkadaş pic basic pronun çok basit olduğunu ve piyasada daha çok istendiğini söyledi...doğrumudur..
 
-Eğer full sürümden bahsediyorsanız burada paylaşmak yasaktır.İlgilerinize...
 
peki pic basic pro mu tavsiye edersiniz yoksa assembley diliyle yazılmış pic programını..aslında ben assembly diliyle yazmaya başlamıştım ufaktan ufaktan


Bütün orta ve yüksek seviyeli dillerin derleyicileri, yazdığınız koda assembly satırları eklemenize izin verirler. Çünki assembly, donanıma tam hakimiyet sağlar, hiçbir dil asm'nin hızına ve verimliliğine ulaşamaz. Benim tavsiyem, asm'yi mutlaka öğrenin. Bunun yanında da ihtiyacınıza uygun orta-yüksek seviye bir dil kullanın.
Pbp, C derleyicilerine göre daha düşük olanaklara sahiptir. Basit uygulamalarda c ne kadar zorsa pbp de o kadar zordur ve aslına bakarsanız bazı ileri seviye uygulamaları c ile gerçekleştirmek pbp ile gerçekleştirmekten daha kolaydır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst